Apparella’t, l’aplicació per practicar el català

Colectic - Informàtic
Autor/a: 
Colectic
Presentació de l'aplicació Apparella't Font: Plataforma per la Llengua
Presentació de l'aplicació Apparella't
Imatge promocional de l'eina Apparella't.  Font: Plataforma per la Llengua
Imatge promocional de l'aplicació Apparella't.

Apparella’t, l’aplicació per practicar el català

Autor/a: 
Colectic
Colectic - Informàtic

Resum: 

Aquesta aplicació té per objectiu connectar persones que vulguin ensenyar i aprendre el català. L’aplicació té un funcionament similar a les aplicacions per trobar parella.

La Plataforma per la Llengua va presentar ahir Apparella’t, una aplicació mòbil per trobar persones que volen practicar la llengua catalana. L’aplicació posa en contacte voluntariat que parlen en català amb persones que el volen aprendre.

Inspirada en les aplicacions per trobar parelles sentimentals, vol facilitar la connexió entre persones voluntàries que volen ensenyar i persones que volen parlar bé la llengua catalana. Les persones es poden registrar i poden classificar-se, segons quina sigui la seva voluntat.

Aquest projecte s’emmiralla en el projecte Voluntariat per la Llengua del Consorci per a la Normalització Lingüística. Des del 2003, aquest projecte ha format a més de 135.000 parelles. Apparella’t té el mateix objectiu però utilitzant les noves eines digitals.

Apparella’t ha rebut el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, del Govern de les Illes Balears i la Generalitat Valenciana.

Afegeix un comentari nou