Descobriu les muntanyes del vostre voltant amb aquesta app!

Associació per a Joves TEB - Informàtic
Autor/a: 
Xavi Aranda - Associació per a Joves TEB
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Descobriu les muntanyes del vostre voltant amb aquesta app!

Autor/a: 
Xavi Aranda - Associació per a Joves TEB
Associació per a Joves TEB - Informàtic

Resum: 

Amb l'ajuda de la realitat augmentada, aquesta aplicació us indicarà quines muntanyes teniu al vostre voltant. Mitjançant aquesta aplicació també podreu seguir les rutes correctes de les vostres sortides.

Viewranger és una aplicació per a dispositius mòbils, pensada per totes les persones i entitats que desenvolupen activitats a la muntanya, com centres excursionistes, clubs de muntanya o esplais. Creada l'any 2009 a Anglaterra, mica en mica ha anat augmentant les seves prestacions. A l'última actualització, ha incorporat tot un seguit de novetats que ajudaran als usuaris i usuàries, a conèixer tot l'entorn natural del seu voltant.

Utilitzant la realitat augmentada, Viewranger us pot indicar, a la pantalla del vostre dispositiu mòbil, quines muntanyes hi han al vostre voltant. A la pantalla veureu les muntanyes i us sortirà una indicació amb el nom del pic i la distància respecte la vostra posició. També podreu cercar rutes properes i descarregar-les al vostre dispositiu mòbil.

Amb Viewranger i el GPS del vostre telèfon mòbil, podreu situar-vos en el mapa. L'aplicació utilitza uns mapes amb molta precisió i detall de camins, altimetria o llocs d'interès. Actualment, l'aplicació disposa mapes de més de 20 països i properament aniran augmentant la cartografia. La mateixa aplicació us pot indicar si us esteu desviant molt de la vostra ruta. Mitjançant el GPS del mòbil, podreu situar-vos en el mapa sense la necessitat de tenir cobertura 4G ni connexió Internet.

Amb l'aplicació també podreu gravar els vostres trajectes, mitjançant el seguiment GPS. A la vostra ruta, podreu anotar-hi dades, desar fotografies i mirar estadístiques. També podreu anar enviant missatges automàtics a Twitter i Instagram, perquè la vostra família i amistats, puguin saber en qualsevol moment, on esteu localitats.

Viewranger està pensat per utilitzar en dispositius mòbils com telèfons mòbils, rellotges intel·ligents i tauletes. Però també podreu utilitzar-lo des del vostre ordinador, per preparar les rutes i després seguir-les en el vostre dispositiu mòbil. Podeu descarregar-vos l'aplicació per dispositius Android i iOS.

Per a saber-ne més: Viewranger

Afegeix un comentari nou