Eticom Som Connexió suma més de 1.800 socis, després de 15 mesos de trajectòria

Associació per a Joves TEB - Informàtic
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Eticom Som Connexió suma més de 1.800 socis, després de 15 mesos de trajectòria

Associació per a Joves TEB - Informàtic

Resum: 

La cooperativa de telefonia mòbil que persegueix la sobirania en les telecomunicacions llança un vídeo per donar-se a conèixer. L'Alguer Miquel de Txarango i l'Amparo Sánchez d'Amparanoia hi posen la veu.

El mes de juny de 2015, Eticom Som Connexió va iniciar el seu camí amb la voluntat "d'avançar cap a un model econòmic que promogués la justícia social, la sostenibilitat ambiental, la participació ciutadana i la construcció comunitària". Va ser pionera. La primera cooperativa de l'estat en donar servei de telefonia mòbil. Es va presentar com una alternativa a les grans operadores: sense ànim de lucre i posant per davant les persones. 15 mesos després, ja compta amb 2.200 contractes i més de 1.800 socis i sòcies.

En aquest temps la cooperativa ha viscut un creixement sostingut i s'ha adaptat a les necessitats dels socis i sòcies i de la cooperativa. El president d'Eticom Som Connexió, Oscar Rando, explica que "els valor són els que marquen la diferència entre nosaltres i una altra operadora de telefonia mòbil, posem la persona al centre de tot i creiem que el servei de telefonia és un dret i no un negoci".

Els beneficis es reinverteixen en la millora dels serveis i volem transformar el món a través del consum.

Cada cop és més fàcil cobrir les necessitats de la vida quotidiana a través d'iniciatives de l'economia social, sense haver de recórrer a empreses multinacionals. Tot i així, hi ha moltes persones que no fan aquest salt perquè no coneixen les alternatives. Eticom Som Connexió ha llançat avui un vídeo amb l'objectiu de donar-se a conèixer al màxim de persones possible.

En la creació del vídeo ha comptat amb la col·laboració de l'Alguer Miquel de Txarango, que ha posat la veu al vídeo en català, i l'Amparo Sánchez d'Amparanoia, que és la veu en castellà. Ara necessita la col·laboració de tothom per difondre el vídeo!

Per formar part d'Eticom s'ha de fer una aportació de 100 euros de capital social que es recupera en cas de deixar la cooperativa. Com a sòcies, totes les persones poden decidir a les assemblees, tenen veu i vot i estan al corrent de tot el que passa dins de la cooperativa.

Afegeix un comentari nou