Nova edició del curs de blocs i eines 2.0 per a entitats

Autor/a: 
Associació per a Joves TEB

Nova edició del curs de blocs i eines 2.0 per a entitats

Autor/a: 
Associació per a Joves TEB

Resum: 

Aquest any 2012 xarxanet.org torna a oferir a les entitats sense ànim de lucre la possibilitat de crear una web 2.0 adaptada a les seves necessitats. El nou curs, que comença el 16 d'abril, compta amb una important novetat!

Aquesta formació està inclosa dins el Pla de Formació del Voluntariat de Catalunya (PFVC). El pla de formació vol millorar la preparació de les entitats catalanes que treballen amb voluntariat en les diferents branques d'acció.

El curs de blocs i eines 2.0 ajuda a les entitats a crear una web dinàmica compatible amb diverses eines que trobem en la web 2.0, potenciant-la com a eina d'informació i canal de comunicació de la entitats. El curs s'adreça a responsables de comunicació, voluntaris i socis que vulguin situar a la seva entitat en la esfera 2.0.

Per realitzar el curs, cal realitzar la preinscripció omplint aquest formulari en línia abans del 6 d'abril. Les persones que siguin admeses al curs hauran de realitzar el pagament de 15 euros per costos de matrícula. Un cop hagin superat les activitats plantejades al llarg del procés, les persones participants podran obtenir el diploma del PFVC, expedit pel Servei de promoció d'associacionisme i voluntariat.

El curs de Blocs i eines 2.0 per a entitats és un curs en línia que es realitza a través d'un entorn virtual d'aprenentatge (EVA) entre el 16 d'abril i el 18 de maig. Durant aquestes 5 setmanes, en què el participant haurà de dedicar-hi entre 3 i 4 hores setmanals, es treballaran els temes:

  • Blocs i entitats: què comunicar i com comunicar-ho.

  • L'estructura del nostre bloc: organitzem la informació en la nostra plana web

  • Com puc fer... les eines bàsiques que ens ofereix un bloc

  • Afegim noves funcions: les eines 2.0 al nostre bloc

La novetat important que hi ha aquest any és una trobada presencial per els alumnes que tinguin dubtes del curs: tan del contingut com de l'entorn virtual d'aprenentatge. Aquesta trobada està programada per el dia 25 d'abril.

Un cop acabat el curs, les persones participants hauran assumit els coneixements necessaris per continuar desenvolupant el bloc per a la seva entitat, i disposaran d'un espai web allotjat dintre de la plataforma de blocs de xarxanet.org. No us perdeu els blocs elaborat en les anteriors edicions del curs!

Etiquetes: 

Comentaris

SOL·LICITUD DE PREINSCRIPCIÓ AL CURS BLOCS I EINES 2.O PER A ENTITATS

SOL·LICITUD DE PREINSCRIPCIÓ AL CURS BLOCS I EINES 2.O PER A ENTITATS

Hola, quisiera participar en el curso. Soy voluntaria de varias entidades de Barcelona. (Intermón, Casal dels Infants del Raval, Fundación Pere Tarrés. Gracias, verena

Hola Verena,

Per inscriure't has d'omplir aquest formulari: https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dDBwT0ZrTVVUM1ZWODV...

Fins aviat!

Hola, Per inscriure't si us plau, ompla el formulari en línia! Ens veiem al curs! Martina

Bones, m'he apuntat a aquest curs, pero no he rebut cap correu de confirmació ni cap altre avís... suposo que ens direu alguna cosa abans de començar, no? Saludos!!

Hola.

El procés de selecció dels candidats a formar part del curs s'acabarà el 11 d'abril. Aquell dia es confirmarà la selecció per fer el curs i es donaran les instruccions per ingressar els diners, l'accés a la plataforma educativa etc.

Fins aviat!

Afegeix un comentari nou