#Repte500mil de la Viquipèdia catalana!

Autor/a: 
Xavi Aranda - Associació per a joves TEB
 Font:
Font:
 Font:
Font:

#Repte500mil de la Viquipèdia catalana!

Autor/a: 
Xavi Aranda - Associació per a joves TEB

Resum: 

La Viquipèdia catalana ha engegat un repte per aconseguir el mig milió d'articles per aquest 2015. Actualment hi han quatre-cents cinquanta mil articles i fan una crida de voluntaris per arribar al mig milió.

Qualsevol persona pot ser voluntària de la Viquipèdia catalana. Des de casa, des de la vostra entitat o fins i tot des de la vostra feina. Mitjançant la feina de totes aquestes persones voluntàries, la Viquipèdia, actualment té quatre-cents cinquanta mil articles. Però això no és tot, per a finals de 2015 volen arribar a la xifra de mig milió d'articles escrits.

Per a fer-ho, Amical Wikimedia, l'entitat que agrupa els usuaris de la Viquipèdia Catalana, ha engegat una campanya per aconseguir aquests cinquanta mil articles que falten per arribar al mig milió. Per arribar-hi demanen dos coses: escriure el màxim d'articles i fer difusió d'aquesta campanya. Per a fer-ho, han creat una etiqueta per les xarxes socials anomenada #repte500mil. I per anar conscienciant de la campanya, també han penjat un quadre sobre l'estat de l'objectiu. De moment, sembla que es compleix.

Per escriure un article a la Viquipèdia, només cal disposar d'un compte i tenir documentació sobre el tema escollit. Recordeu que la Viquipèdia Catalana és un sistema wiki que permet treballar col·lectivament i què moltes entitats ja fan servir per la presa de decisions o per la redacció de documents.

Per a saber-ne més: Viquirepte 500000

Afegeix un comentari nou