Workplace, l'eina de gestió totalment gratuïta per les entitats

Associació per a Joves TEB - Informàtic
Autor/a: 
Xavi Aranda - Associació per a Joves TEB
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Workplace, l'eina de gestió totalment gratuïta per les entitats

Autor/a: 
Xavi Aranda - Associació per a Joves TEB
Associació per a Joves TEB - Informàtic

Resum: 

Facebook ha presentat l'eina Workplace, una eina per la gestió comunicativa de l'entitat. Tot i no ser una eina de programari lliure, Workplace és totalment gratuïta per a les entitats, associacions i ONGs.

El passat dilluns 10 d'octubre, Facebook va presentar en públic la seva proposta d'eina per a la gestió comunicativa de les organitzacions. Aquesta proposta, anomenada Workplace, ha vist la llum després de dos anys de feina. Durant tota aquest temps, primer es va consultar a moltes empreses quines necessitats comunicatives tenien i després es van posar a produir la solució tecnològica. Fruit d'aquest anàlisis extens, ha nascut Workplace.

Però una de les característiques principals d'aquesta eina, és que és totalment gratuïta per les entitats, associacions i ONGs. Facebook vol guanyar tot el terreny que Slack, una altra eina de gestió comunicativa, ha guanyat. I la forma que té és oferir un preu molt reduït i en el cas del tercer sector, la gratuïtat de l'eina.

A més, el funcionament de Workplace no necessita un aprenentatge gaire complicat, a diferència d'altres eines. L'entorn de Workplace és molt similar a l'entorn de Facebook, un entorn que molts internautes tenen totalment assimilat.

Mitjançant Workplace, les entitats podreu fer:

  • Comunicar-vos entre membres, equips i voluntaris de la vostra entitat.
  • Fer videotrucades o videoconferències entre membres, equips i voluntaris de la vostra entitat.
  • Gestió d'equips mitjançant els grups de Facebook.
  • Comunicar-se amb altres organitzacions externes com proveïdors o entitats afines.

A diferència d'altres solucions com Mattermost, Workplace no és pot instal·lar en un servidor i el seu codi no és programari lliure. A part, Workplace asseguren que tota la informació que guarden, no es relaciona amb cap dels comptes personals de Facebook.

Workplace té versió pàgina web i aplicació per dispositiu mòbil Android i iOS. Podeu provar Workplace aquí.

Afegeix un comentari nou