Oberta la recepció de comunicacions del III Congrés Internacional Edificar la Pau

Carta de la Pau dirigida a l'ONU
Autor/a: 
Fundació Carta de la Pau
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Oberta la recepció de comunicacions del III Congrés Internacional Edificar la Pau

Autor/a: 
Fundació Carta de la Pau
Carta de la Pau dirigida a l'ONU

Resum: 

La Fundació Carta de la Pau dirigida a l’ONU i la Universitat Pontificia Católica Madre y Maestra de República Dominica organitzen els dies 26, 27 i 28 de juny aquest esdeveniment que tindrà lloc a la ciutat de Santiago de los Caballeros.

La Fundació Carta de la Pau dirigida a l’ONU i la Universitat Pontificia Católica Madre y Maestra de República Dominica (PUCMM) organitzen els dies 26, 27 i 28 de juny el III Congrés Internacional Edificar la Pau al Segle XXI, que tindrà lloc a la ciutat de Santiago de los Caballeros, un esdeveniment que té dos objectius: reflexionar sobre com edificar una pau positiva i propiciar un punt de trobada i intercanvi a nivell mundial sobre la pau entre els experts d'universitats, centres de recerca, associacions, institucions i societat civil.

Aquest tercer congrés, el primer es va fer a Barcelona (2012) i el segon a Bogotà (2014), es divideix en sis eixos temàtics: dones i pau, ciutats i pau, migració, mediació, justícia social i identitats. Des de fa uns mesos, més de quaranta destacats experts internacionals residents a diversos països (República Dominicana, Haití, Espanya, Mèxic, Estats Units, Portugal, Espanya, Xina, Colòmbia, Gran Bretanya, etc.) ja estan treballant en aquestes aèrees temàtiques, les conclusions de les quals s'exposaran a Santiago de los Caballeros.

La participació a aquest Congrés és oberta a tota la ciutadania, presencialment o a través de comunicacions. La data límit per rebre comunicacions és l’1 d’abril de 2017. Per a la presentació de comunicacions és imprescindible l’enviament d’un abstract – que haurà de ser aprovat prèviament pel comitè científic de l’esdeveniment – i per a la seva presentació i lectura durant el congrés serà necessari estar-hi inscrit.

Els abstracts s'han d'enviar amb la major brevetat possible mitjançant el formulari web que està a disposició dels interessats a la pàgina web del Congrés. Es recorda també que totes les comunicacions seran publicades íntegrament en les memòries del III Congrés Internacional Edificar la Pau al Segle XXI, consultables també a la mateixa web en format pdf.

Per a qualsevol consulta.

Afegeix un comentari nou