La teva entitat està obligada a inscriure’s al Registre de Grups d’Interès de la Generalitat?

Suport Tercer Sector – Fundesplai
 Font:
Font:
 Font:
Font:

La teva entitat està obligada a inscriure’s al Registre de Grups d’Interès de la Generalitat?

Suport Tercer Sector – Fundesplai

Resum: 

Si vols informar-te sobre aquesta qüestió, vine a la ‘Jornada sobre Grups d'Interès i novetats legals per a entitats: obligacions, dubtes i reptes’ que Suport Associatiu celebrarà el 6 d’octubre a Barcelona.

Quines entitats s’han d’inscriure i com ho han de fer? Què suposa l’incompliment d’aquesta normativa? Què comporta el nou Protocol de prevenció contra els delictes, obligatori per a totes les organitzacions?

Aquestes són algunes de les qüestions que es tractaran a la jornada anual que Suport Associatiu organitzarà el dijous 6 d’octubre de 17.15 a 20h al Pati Manning de Barcelona.

L’acte comptarà amb la presència de Xavier Bernadí, director general de Dret i d’Entitats Jurídiques del Departament de Justícia, qui explicarà com afecta a associacions, fundacions i ONG la regulació dels Grups d'Interès.

També s’abordaran altres novetats que les organitzacions han de complir, com l’obligació de portar un Registre horari de la jornada laboral del personal contractat o de disposar d’un Protocol de prevenció contra els delictes. Per aprofundir en aquests temes, hi assistiran Eduardo Izquierdo, cap de Departament Laboral de Suport Jurídic, i Montse Agudo, cap del Departament Jurídic de la mateixa entitat.

Finalment, s’analitzarà com les entitats estan afrontant els canvis que van entrar en vigor l’any passat en relació a l’impost de societats, el model 347 i la normativa relativa als menors.

Podeu consultar el programa a través de la web. L’assistència és gratuïta i està oberta a organitzacions i particulars, però cal inscripció prèvia a través d’aquest formulari.

Notícies relacionades:

Afegeix un comentari nou