logotip xarxanet

Finançament

Dimecres, 13 de maig de 2015 - Num. 111 Butlletins anteriors
Roda de premsa 0,7% IRPF. Font: web Taula Tercer Sector de Catalunya Font: Font: Premi Voluntariat
A la declaració de la renda marca la casella de fins socials! XXII Premi Voluntariat

Un any més el Departament de Benestar Social i Família i la Taula d’Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya han demanat a tots els contribuents de Catalunya que marquin la casella “Altres fins d’interès Social”.

El Departament de Benestar Social i Família, obre una nova edició del Premi Voluntariat per a l'any 2015 per tal de reconèixer activitats o projectes d'entitats de voluntariat.

Últimes convocatòries
punt vermell Ajuts per al foment de les actuacions de les agrupacions de defensa forestal (ADF)

El Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural obre convocatòria de subvencions per al foment de les actuacions de les agrupacions de defensa forestal (ADF).

Convocant: Generalitat de Catalunya. Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural
Termini: 01/05/2015 - 20/05/2015

Més informació

punt vermell Subvencions per a la realització d'actuacions dirigides a afavorir la utilització de les TIC per part de l'alumnat amb necessitats educatives especials derivades de discapacitat

El Ministeri d'Educació, Cultura i Esports convoca subvencions a entitats privades sense ànim de lucre per a la realització d'actuacions dirigides a afavorir la utilització de les tecnologies de la informació i de la comunicació per part de l'alumnat amb necessitats educatives especiales derivades de discapacitat, durant el curso escolar 2015-2016.

Convocant: Ministeri d'Educació, Cultura i Esports
Termini: 01/05/2015 - 20/05/2015

Més informació

punt vermell Ajuts al sector apícola per pol·linització

El Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural convoca subvencions per tal d'afavorir l’increment de la pol·linització que fan les abelles mitjançant el manteniment del nombre d’arnes, durant un període mínim de tres mesos.

Convocant: Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural
Termini: 07/05/2015 - 21/05/2015

Més informació

punt vermell Subvencions per a programes de retorn voluntari de persones immigrants

El Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social convoca subvencions amb la finalita de promoure els programs de retorn voluntari de les persones immigrants als seus països de procedència.

Convocant: Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social. Direcció General de Migracions
Termini: 06/05/2015 - 25/05/2015

Més informació

punt vermell Ajuts a entitats per al desenvolupament de projectes arxivístics

El Ministeri d'Educació, Cultura i Esports convoca subvencions a entitats o institucions sense ànim de lucre per al desenvolupament de projectes arxivístics d'àmbit estatal o mínim d'una comunitat autònoma.

Convocant: Ministeri d'Educació, Cultura i Esports
Termini: 30/04/2015 - 29/05/2015

Més informació

punt vermell Ajuts a entitats sense ànim de lucre per a la millora de les instal·lacions i l'equipament dels seus arxius

El Ministeri d'Educació, Cultura i Esports convoca subvencions a entitats o institucions privades sense ànim de lucre per a desenvolupar projectes de millora de les instal·lacions i equipaments d'arxius d'àmbit estatal o mínim d'una comunitat autònoma, que contribueixin a la millor conservació i difusió de la cultura espanyola i de la seva projecció internacional.

Convocant: Ministeri d'Educació, Cultura i Esports
Termini: 30/04/2015 - 30/05/2015

Més informació

punt vermell "Cuida de mí": Concurs de Guió de Curtmetratge de Ficció

Aldeas Infantiles SOS convoca el Concurs de Guió de Curtmetratge de Ficció "Cuida de mí" amb la finalitat de seleccionar una obra i convertir-la en un audiovisual de qualitat que reflecteixi la realitat a la que s'enfronten molts nens i nenes vulnerables, també a l'Estat espanyol.

Convocant: Aldeas Infantiles SOS
Termini: 27/04/2015 - 31/05/2015

Més informació

punt vermell Subvencions per a les comunitats catalanes de l'exterior

El Departament de la Presidència obre convocatòria de subvencions destinades a les comunitats catalanes de l'exterior, per tal de contribuir al finançament de les despeses derivades de les seves actuacions.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Departament de la Presidència
Termini: 06/05/2015 - 06/06/2015

Més informació

punt vermell Ajuts de minimis destinats al control oficial del rendiment lleter

El Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural convoca subvencions per finançar els costos que generen les activitats del control oficial de rendiment lleter als titulars d’explotacions ramaderes de Catalunya de les espècies bovina, ovina i caprina.

Convocant: Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural
Termini: 07/05/2015 - 08/06/2015

Més informació

punt vermell Subvencions a projectes d'investigació científica en la Xarxa de Parcs Nacionals

El Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient convoca subvencions per tal de promoure un millor coneixement científic en matèries relacionades amb la Xarxa de Parcs Nacionals i el foment de la investigació científica (programes estatals).

Convocant: Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient
Termini: 05/05/2015 - 10/06/2015

Més informació

punt vermell Premi Reina Letizia 2015, de Tecnologies de l'Accessibilitat

El Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat convoca una nova edició d'aquet premi dedicat a les tecnologies de la informació.

Convocant: Ministeri de  Sanitat, Serveis Socials i Igualtat
Termini: 29/04/2015 - 13/06/2015

Més informació

punt vermell IV Memorial Àlex Seglers de l'Ajuntament de Sabadell

L'Ajuntament de Sabadell convoca la quarta edició d'aquest memorial destinat a persones individuals o entitats en la promoció de valors que sustentin la convivència a Catalunya i que prenguin com a base comuna el respecte a la diversitat de cultures i creences.

Convocant: Ajuntament de Sabadell
Termini: 29/04/2015 - 30/06/2015

Més informació

punt vermell XVII Premi 'Joven, solidaridad y derechos humanos'

La Universitat Complutense de Madrid convoca una nova edició d'aquest premi amb l'objectiu de promoure la investigació, la creativitat, la solidaritat i el respecte dels joves pel medi ambient.

Convocant:  Universitat Complutense de Madrid
Termini: 04/05/2015 - 02/10/2015

Més informació

punt vermell Concurs per a la utilització temporal de terrenys incorporats al Pla Buits: Buits Urbans amb implicació territorial i social

L’Ajuntament de Barcelona obre una nova convocatòria del Pla BUITS per posar a disposició de les entitats sense ànim de lucre 11 solars en desús de la ciutat.

Convocant: Ajuntament de Barcelona
Termini: 24/04/2015 - 26/10/2015

Més informació

punt vermell IV Certamen voluntariARTE adreçat a infants i joves

La Plataforma del Voluntariado de España (PVE) convoca una nova edició del certamen voluntariARTE. 

Convocant: Plataforma del Voluntariado de España (PVE)
Termini: 27/04/2015 - 31/10/2015

Més informació

Cerca el teu finançament lupa
Més premis
Més subvencions
Més beques
Calendari de convocatòries de finançament anuals Calendari de convocatòries de finançament anuals Banner Assessorament Banner Twitter Banner nonprofit
Amics de la Laia. Fotograma del vídeo de la campanya de crowdfunding Font:
Es busquen micromecenes per a la investigació del càncer infantil

La campanya de crowdfunding de la Fundació Sant Joan de Déu per ajudar a finançar un assaig clínic està sent tot un èxit. En vols formar part i col·laborar en la lluita contra el càncer infantil?

Font: Ràdio Sabadell FM Font:
Corre la cursa popular de la Festa Major de Sabadell i "Mou-te per l'Esquitx"

La Fundació Juvenil Esquitx proposa als participants "vendre" els 7 quilòmetres solidaris amb l'objectiu de recaptar fons per als projectes socials de l'entitat. 

Arribada de Daniel Abate, guanyador de la 1a Cursa Solidària AFNE Arriba de Daniel Abate, guanyador de la 1a Cursa Solidària AFNE  Font:
Arriba la tercera cursa solidària d’AFNE per Etiòpia

El proper dia 7 de juny tindrà lloc la tercera cursa atlètica organitzada per l’Associació de Famílies de nens i nenes d’Etiòpia (AFNE) en benefici dels projectes de cooperació de l’entitat a Etiòpia.

Font: Afanoc Font:
Posa't la Gorra contra el càncer infantil

El proper 7 de juny, AFANOC organitza a Port Aventura una jornada lúdica per recaptar fons i ajudar a millorar la qualitat de vida dels infants malalts de càncer.

Xarxanet.org és un projecte de Entitats promotores
logo generalitat
Licencia de Creative Commons

Suport Tercer Sector – Fundesplai
Fundació Pere Tarrés
LaviniaNext
Colectic
Federació Catalana del Voluntariat Social

Minyons Escoltes i Guies de Catalunya
TOTHOMweb
Kiwop

Alta | Baixa | Contacte | Avís legal

Avís legal: D’acord amb l’article 17.1 de la Llei 19/2014, la ©Generalitat de Catalunya permet la reutilització dels continguts i de les dades sempre que se'n citi la font i la data d'actualització i que no es desnaturalitzi la informació (article 8 de la Llei 37/2007) i també que no es contradigui amb una llicència específica. Si l'adreça de correu que informeu al donar-vos d'alta deixa d'estar activa us donarem de baixa a la base de dades.
Aquest butlletí és una iniciativa del Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, coeditat amb la Fundació Pere Tarrés.