Àmbit de la notícia
Econòmic

Tallers de captació de fons privat i màrqueting social

Autor/a
Montserrat Garcia
  • Imatge del procediment del màrqueting social

Atès que les entitats socials poden dependre cada vegada menys del sector públic, l’Associació Apfos organitza la setmana vinent tres tallers per formar l'alumnat en màrqueting social com a alternativa per captar recursos del sector privat.

L’Associació Apfos és una entitat que té com a missió fomentar la millora del coneixement del Tercer sector, afavorir la inserció laboral i sensibilitzar sobre les problemàtiques socials.

A partir del pròxim dilluns 17 de desembre i fins el 21 del mateix mes, l’Associació Apfos oferirà tres tallers perquè l’alumnat adquireixi les eines bàsiques per poder captar recursos privats a través del màrqueting social.

Aquests tres tallers són:

 

Les tres formacions tindran una durada de 10 hores lectives i s’impartiran en modalitat online. El preu és de 29 euros per a cadascun dels tallers.

Les persones que estiguin interessades en inscriure’s als cursos s’hauran de posar en contacte, amb l'entitat a través del següent e-mail fundraising@apfos.org, o bé a través del següent número telèfon: 668 85 26 45.

Per a més informació cliqueu aquí

 

Comparteix i difon

Afegeix un nou comentari