Taller de redacció de projectes

Redacció de projectes_mbanere6_Flickr
Dilluns, 08/04/2013 fins Dijous, 11/04/2013

Aconseguiu el finançament que necessiteu! Voleu redactar un projecte però no sabeu per on començar? Necessiteu pautes per a redactar-lo? Porteu-lo per aprendre a adaptar-lo! Des del Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona ens ofereixen un taller per a saber com redactar els nostres projectes de cara a presentar-los a administracions públiques, ens privats i possibles col·laboradors.

Dilluns 8 d'abril de 2013 a les 18.30h. El treball per projectes

Treballar per projectes ens ajuda a ajustar la realitat de l'entorn on ens desenvolupem segons els objectius generals de l'entitat o dels programes de desenvolupament estratègic.

En aquesta sessió, s'explicarà en què consisteix el treball per projectes i les seves principals parts, molt especialment en l'anàlisi de la realitat.

Dimarts 9 d'abril de 2013 a les 18.30h. L'esquelet del projecte i la seva execució

Per a realitzar un projecte, calen uns elements bàsics per a estructurar-lo i donar coherència i fluïdesa als objectius proposats.

En aquesta sessió, es treballarà el marc lògic del plantejament i desenvolupament del projecte.

Dimecres 10 d'abril de 2013 a les 18.30h. L'avaluació i la comunicació del projecte

Saber comunicar el nostre projecte ens ajudarà a donar-lo a conèixer entre les persones que ens interessi amb l'objectiu de sensibilitzar o aconseguir nous col·laboradors. A part, fer un bon disseny de l'avaluació ens permetrà poder prevenir possibles situacions i introduir elements de millora.

En aquesta sessió, es donaran recursos per treballar aquestes dues àrees.

Dijous 11 d'Abril de 2013 a les 18.30h. Experiències pràctiques

En aquesta sessió, les entitats juvenils Reccordar, Nadadaska i Esplais Catalans ens explicaran el procés de desenvolupament d'un dels seus projectes com a entitat.

Lloc: Espai Jove la Fontana (c.Gran de Gràcia 190) - Metro L3 Fontana

Places limitades. E prega confirmació d'assistència a través del formulari o bé al telèfon 93 265 52 17

Nota: Es lliurarà un certificat d'assistència a aquells que compareguin com a mínim a un 80% de les sessions del taller.

Data: 

Dilluns 08 abr

Hora: 

18:30

Correu electrònic de l'organitzador: 
craj@crajbcn.cat