14a Fira Joc Joc de Tona

Una nena jugant a la Fira Joc Joc de Tona 2013. Imatge del portal web de la fira.
Tona
Diumenge, 30/11/2014

Joc Joc, la fira del joc i la joguina diferent, tindrà lloc diumenge 30 de novembre a Tona. Enguany arriba a la seva quatorzena edició.

Des de l'organització de la fira afirmen que "durant tots aquests anys hem estat buscant propostes noves, originals i divertides per tal que cadascú trobi el seu joc". De fet, durant tot el dia les persones que s'apropin al pavelló d'esports de Tona podran aprendre jocs i decidir quins són els que més els agraden. Hi haurà persones voluntàries explicant jocs de taula i dinamitzant activitats. També tindràs la possibilitat de comprar aquells jocs que t'agradin, ja que, diferents botigues tindran el seu estand a la fira.

Les entitats i botigues que participen a la fira oferiran diferents tallers i activitats, així, hi haurà la possibilitat d'aprendre jocs cooperatius, de taula i de construcció, familiars, jocs gegants... i fins i tot a jocs tradicionals com les baldufes.

La fira busca promoure la cultura del joc i estableix uns criteris, com ara, l'originalitat, la qualitat i els valors a l'hora de triar jocs i joguines tant per a adults com per a infants. Així, els jocs que proposa són "de qualitat, fets amb criteris de justícia social o difícils d’aconseguir". A més, pretén potenciar les iniciatives personals i col·lectives que fan difusió del joc.

Data: 

Diumenge 30 nov

Hora: 

10:00

Organitzador: 
Ajuntament de Tona amb diverses entitats
Correu electrònic de l'organitzador: 
fira@firadeljoc.cat