La FEDAIA celebra els seus 20 anys amb un viatge

F Pere Tarrés
 Font:
Font:
 Font:
Font:

La FEDAIA celebra els seus 20 anys amb un viatge

F Pere Tarrés

Resum: 

El Fòrum FEDAIA d'enguany consistirà en una travessia per la història de l’evolució de l’atenció a la infància i l’adolescència, i del creixement i desenvolupament de l'entitat.

Els propers 13 i 14 d'octubre tindrà lloc a l'Auditori del CaixaForum de Barcelona el 20è Fòrum FEDAIA. Enguany, i amb motiu del vintè aniversari de l'entitat, la trobada pretén ser alguna cosa més que una reunió anual de professionals. En concret, serà una travessia en què cada un dels i les assistents podrà viatjar per la història de l’evolució de l’atenció a la infància i l’adolescència, i del creixement i desenvolupament de la FEDAIA, que són en realitat un mateix viatge.

Serà un escenari on les entitats però també els agents i professionals vinculats a la federació compraran un bitllet i pujaran al tren de la infància per intercanviar idees, conèixer els projectes que s’estan fent i enfortir els llaços.

Concretament, el programa del Fòrum és el següent:

Dijous 13 d'octubre

  • Primera Estació. Recollida de bitllets i itinerari del viatge. Esmorzar al vagó restaurant. Sortida del tren del passat. Conversa al vagó principal amb Lourdes Gaitán. Doctora en sociologia i diplomada en treball social
  • Segona Estació. Converses al vagó Biblioteca. Festa del viatge de FEDAIA

Divendres 14 d'octubre

  • Tercera Estació. Sortida del tren del futur. Converses als vagons de l'educació, del model d'atenció i de la comunicació. Conversa al vagó principal amb Xavier Martínez Celorrio, Phd professor de sociologia de la Universitat de Barcelona

Dades d'interès

  • Dies i horaris: 13 i 14 d'octubre
  • Lloc: CaixaForum. Centre Social i Cultural de l’Obra Social “la Caixa”. Av. Francesc Ferrer i Guàrdia 6-8. Barcelona
  • Preu: Socis 48 €. No socis 72 €. Places limitades
  • Contacte i inscripcions: Del 9 de setembre al 7 d’octubre (inclosos). Secretaria Tècnica de la FEDAIA. Horari de 8:30 a 14:00h i de 15:00 a 17:00h. T. 933 36 7 265. secretaria@fedaia.org.

Afegeix un comentari nou