Aliança contra la pobresa infantil

 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Aliança contra la pobresa infantil

Resum: 

En el marc del programa CaixaProinfancia, “la Caixa” ha signat convenis de col·laboració amb tots els ajuntaments de les poblacions on es desenvolupa el projecte.

El programa CaixaProinfancia funciona des de l’any 2007 i s’adreça a famílies amb infants i joves menors de 16 anys en risc d’exclusió social.

L’objectiu del CaixaProinfància és contribuir a l’eradicació de la pobresa infantil mitjançant el desenvolupament de competències dels infants i els joves per millorar els seus processos d’integració social.

El passat 17 de juliol, en el marc del programa CaixaProinfància, Fundació “la Caixa” van presentar a CaixaForum Madrid una “aliança estratègica contra la pobresa infantil” que involucra empreses privades, administració pública i entitats del Tercer sector d'11 poblacions de tot l'Estat.

Quant al Tercer Sector, són 342 les entitats socials encarregades de desplegar el programa, que es desenvolupa a 11 de les poblacions amb major concentració de pobresa infantil i les seves respectives àrees metropolitanes: Barcelona, Bilbao, Madrid, Màlaga, Sevilla, València, Palma de Mallorca, Múrcia, Saragossa, Santa Cruz de Tenerife i Las Palmas de Gran Canària.

Des de la posada en marxa de CaixaProinfància l’any 2007:

  • el programa ha atès un total de 191.775 nens i 112.056 famílies
  • “la Caixa” ha invertit més de 179 milions d’euros en el programa

Afegeix un comentari nou