Calen voluntaris! Vols ser un d’ells?

Calen voluntaris! Vols ser un d’ells?

Resum: 

A Catalunya hi ha centenars d’entitats que promouen el voluntariat com a xarxa transformadora de la societat. El voluntariat contribueix a la cohesió econòmica i social i a la participació ciutadana, tal i com se subratlla durant l’Any Europeu del Voluntariat. Apunta-t’hi: fes-te voluntari o voluntària!

L’Associació Banc Farmacèutic necessita 100 voluntaris per a la Gran Recollida de Medicaments que es farà el proper 12 de febrer a la ciutat de Barcelona. Els medicaments recollits es distribuiran entre les entitats que atenen persones sense recursos.

La Fundació Esclerosi Múltiple busca voluntaris per a la campanya Una poma per la vida que es farà als supermercats Condis els dies 11 i 12 de març. Els clients del supermercat podran comprar una poma a 1’5 euros per tal de recollir finançament per als afectats d’Esclerosi Múltiple.

D’altra banda, les entitats necessiten també persones que puguin fer un voluntariat continuat i amb un compromís a llarg termini. Consulta la Borsa de voluntariat de la Federació Catalana de Voluntariat Social.

Afegeix un comentari nou