Dia Mundial del Medi Ambient: Cada Acció suma

Autor/a: 
AlterNativa3

Dia Mundial del Medi Ambient: Cada Acció suma

Autor/a: 
AlterNativa3

Resum: 

AlterNativa3 crea alternatives ecològiques i responsables als productes de consum habitual amb la convicció que els productes ecològics de comerç just són una aposta segura en la construcció d'un planeta més sostenible.

El Dia Mundial del Medi ambient és el moment per adonar-se que la cura de la Terra és responsabilitat de tots i de convertir-nos en agents de canvi.

Alternativa3 treballa per ser un agent actiu del desenvolupament sostenible i equitatiu, elaborant els productes directament en les seves instal·lacions i buscant la millora contínua amb la finalitat d'oferir aliments naturals de qualitat que ens ajudin a cuidar-nos alhora que cuidem del planeta.

Alternativa3 elabora els seus productes a partir de cafè, cacau i sucre procedents de cooperatives de comerç just, buscant sempre la màxima sostenibilitat en tot el procés de producció des de la matèria primera fins al producte acabat. Oferint alternatives als productes de consum habitual com ara les seves càpsules de cafè, que a més d'ecològiques i de comerç just són biodegradables.

Un dels principis fonamentals del comerç just és el Respecte al Medi ambient, els productes de Comerç Just provenen sempre de petits productors que conreen les seves terres seguint mètodes tradicionals respectuosos amb la Naturalesa, sense utilitzar fertilitzants ni pesticides nocius per a la salut i el Medi ambient, i sense transgènics.

Alternativa3 és una cooperativa que des de 1992 elabora productes Ecològics de Comerç Just, que han estat produïts respectant els Drets Humans, el Medi ambient i la Justícia Social. Els productes d'Alternativa3 compten amb la certificació ecològica europea i la certificació FairTrade de producte de Comerç Just, que garanteixen la qualitat dels productes tant mediambiental com a humana.

Consumint productes ecològics de comerç just contribuïm a desenvolupar un tipus d'economia i societat més sostenible, basada en el respecte a les persones i a la Naturalesa.

Afegeix un comentari nou