Eva Hambach, nova presidenta del Centre Europeu del Voluntariat

Eva Hambach, nova presidenta del Centre Europeu del Voluntariat

Resum: 

A l’Assemblea General de Malmö (Suècia) celebrada el 14 d’octubre, els membres del CEV han escollit a Eva Hambach com a nova presidenta del CEV. Eva, directora de Vlaans Steupunt Vrijwilligersverk, a la regió flamenca de Bèlgica, substitueix a Marijke Steenbergen, membre de MOVISIE, centre holandès de desenvolupament social, qui havia ocupat aquest càrrec durant dos anys.

DECLARACIONS:
Després de ser escollida, Eva ha declarat: “La meva elecció com a Presidenta és un gran honor per a mi i per a la meva organització i voldria agrair els membres del CEV pel seu recolzament i confiança. La meva prioritat serà fer un us estratègic dels nostres talents cap al nostre objectiu comú: un futur fort i sostenible pel CEV als propers anys.
És emocionant veure el que junts hem aconseguit, essent l’Any Europeu del Voluntariat 2011 l’èxit més visible. Volem aconseguir una infraestructura sostenible de voluntariat a Europa i necessitem pensar en clau de futur per aconseguir-ho. Hem d’assegurar que les nostres més altes expectatives per l’Any Europeu del Voluntariat 2011 es compleixen. Estaré pendent dels nostres membres i els animo a enviar-me els seus suggeriments i comentaris sobre els reptes als que ens enfrontem”

+info: http://www.cev.be/
Eva LLeonart: internacional@federacio.net

Etiquetes: 

Afegeix un comentari nou