La Fundació Escó organitza un concert amb el Cor Turull

La Fundació Escó organitza un concert amb el Cor Turull

Resum: 

El concert solidari tindrà lloc el dissabte 8 de febrer a l’església de Sant Josep Oriol de Barcelona.

El proper dissabte 8 de febrer, organitzat per la Fundació Escó, se celebrarà un concert solidari a càrrec del Cor Turull i a favor de la igualtat d’oportunitats. Tindrà lloc a l’Església de Sant Josep Oriol (Carrer de la Diputació, 145 de Barcelona) i començarà a les 18h, si bé a partir de les 17.45 es podran comprar les entrades solidàries per 4€ cadascuna.

La Fundació Escó dóna suport a gairebé un miler de persones en risc d’exclusió social del barri del Raval i rodalies; atén i acompanya les famílies cap a la millora de la seva qualitat de vida, treballant principalment amb les dones i els seus infants.

Enguany, la Fundació Escó celebra el 30è aniversari; concretament va néixer a l’estiu de 1984 amb la posada en marxa del Casal-Menjador, que oferia un servei de lleure per als infants més desvalguts del barri, i amb els anys va començar a fer seguiment social de les famílies més necessitades; l’any 1991 es va registrar com a fundació. Actualment, més de 130 voluntaris i voluntàries col·laboren cada any en tasques de lleure, de formació de tallers, serveis de gestió, d’informàtica o de manteniment.

Afegeix un comentari nou