L’Escola de Setembre de Som Energia arriba a la cinquena edició

Suport Tercer Sector – Fundesplai
 Font:
Font:
 Font:
Font:

L’Escola de Setembre de Som Energia arriba a la cinquena edició

Suport Tercer Sector – Fundesplai

Resum: 

Enguany, la trobada tindrà lloc del 16 al 18 de setembre a Navarra i comptarà amb la participació de diverses iniciatives locals i internacionals. Si et vols apuntar, les inscripcions ja estan obertes.

Esdevenir un espai formatiu i de reflexió i alhora promoure el debat per impulsar nous reptes de cara al futur. Aquest és l’objectiu de la propera Escola de Setembre que Som Energia organitzarà a l’alberg Beitu del municipi de Beire, a Navarra.

L’important creixement d’aquesta cooperativa, que en poc més de 5 anys ha aconseguit arribar a les 27.000 persones sòcies, obre un procés de reflexió estratègica i d'organització interna que s’iniciarà a l’Escola i continuarà durant tot l’any. El programa de la trobada preveu també sessions per debatre sobre noves eines de democràcia participativa o per plantejar qüestions com la diferència del preu de l’energia a les illes.

Durant les jornades també hi haurà l’oportunitat de conèixer l’experiència d’altres cooperatives energètiques europees, com la britànica Energy for all i la francesa Enercoop, o reflexionar sobre el paper de les comercialitzadores municipals a través dels casos de Barcelona i Iruña. A més, iniciatives de mobilitat sostenible, com Som Mobilitat i Ecotxe, explicaran els seus projectes.

Les persones que vulguin assistir a l’Escola han d’omplir i enviar el formulari d’inscripció fins al 12 de setembre. Amb la idea de facilitar el trasllat fins a Beire, l’organització ha noliejat un autobús que passarà per Girona, Cerdanyola i Lleida.

Per a més informació sobre la trobada, es pot escriure al correu info@somenergia.coop.

Afegeix un comentari nou