Lleida realitzarà un recompte de les persones sense llar de la ciutat

FCVS
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Lleida realitzarà un recompte de les persones sense llar de la ciutat

FCVS

Resum: 

L’acció s’emmarca dins el projecte europeu “The European End Street Homelessness” que pretén mostrar la realitat de les persones sense llar a les ciutats Europees i posar fi a aquesta situació.

L’Ajuntament de Lleida conjuntament amb les entitats de la Xarxa d’entitats socials d'atenció a les necessitats bàsiques, Arrels Fundació i la Càtedra d'innovació de la Udl, realitzaran una acció, el pròxim dimarts 19 d'abril, amb l'objectiu de ser conscient de les persones que es troben sense llar a la ciutat, planificar les polítiques socials adequades i sensibilitzar a la ciutadania.

Es tracta de fer un recompte de les persones en situació de sense sostre que dormen als carrers de Lleida per tal de conèixer el nombre, el perfil i les característiques d’aquestes persones que pernocten al carrer o que utilitzen els recursos adreçats a aquests ciutadans.

Aquesta acció està recollida dins el projecte europeu “The European End Street Homelessness”, del qual també formen part altres ciutats, que vol posar fi a la situació del sensellarisme. Aquest any també hauran d’actuar les ciutats de: Barcelona, València, Berno (República Txeca), Londres, Lyon, Copenhague i altres ciutats que es puguin afegir.

Per aquest motiu es necessiten voluntaris majors d’edat, que tinguin experiència o no en la intervenció social, per poder dur a terme el recompte i poder conèixer la situació de les persones sense llar de la capital del Segrià, fer-la visible i posar els mitjans per poder eradicar-la. Tot voluntari que vulgui formar-ne part haurà de disposar d’un telèfon mòbil amb connexió a internet.

Per tal de participar-hi s’ha de presentar la sol·licitud de manera online mitjançant el següent link.

Afegeix un comentari nou