Sessions informatives sobre l'impost de societats

  • Sessions informatives sobre l’impacte de l'impost de societats en les entitats.

    Sessions informatives sobre l’impacte de l'impost de societats en les entitats.

Les jornades informatives tindran lloc durant els mesos de febrer i març i estaran repartides arreu del territori català.

Degut a la nova reforma fiscal aprovada a finals del mes de novembre passat, les entitats estan obligades a partir de 2015 a presentar la declaració de l’Impost de Societats i a portar una comptabilitat per partida doble d’acord amb el Pla General Comptable d’associacions i fundacions catalanes.

Per tal d’ajudar a les entitats a conèixer quins són els principals canvis, com les afecta i què cal fer al respecte, la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària ha previst una sèrie de 24 sessions informatives arreu del territori català.

Les sessions, que tindran lloc durant els mesos de febrer i març, seran impartides per quatre escoles reconegudes dins del Pla de Formació del Voluntariat de Catalunya i expertes en aquests temes com són la Fundació Pere Tarrés, Suport Associatiu-Fundesplai, el CAE i la Fundació Esplai Girona.

Les jornades es realitzaran en equipaments de la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària de Barcelona, Badalona, Sant Adrià del Besòs, Sant Boi de Llobregat, Sabadell, Terrassa, Canovelles, Igualada, Manresa, Vic, Vilanova i la Geltrú, Mataró, Lleida, Tarragona, Reus, Tortosa, Tremp, Girona, Ripoll i Figueres. La inscripció és obligatòria i gratuïta i l'aforament és limitat. Si esteu interessats en assistir-hi, ja podeu consultar el calendari de sessions i formalitzar la inscripció a través de l’enllaç que trobareu per a cada sessió dins del calendari. A totes les persones assistents a les xerrades se’ls donarà un certificat en acabar la sessió.

En el cas de Barcelona, aquestes sessions se sumen a les ofertes de formació en aquest àmbit que per a les entitats s’organitzen tant des de la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària com des de Torre Jussana Ajuntament de Barcelona.

Podeu consultar el programa de  la xerrada i la secció especial amb tota la informació sobre l'impost de societats.

Per assistir les xerrades cal omplir el formulari que trobareu per a cada sessió.

Comentaris

Bon dia Mireia,

L'enllaç al formulari és el següent:

http://xarxanet.org/economic/noticies/tens-dubtes-sobre-com-tafecta-la-nova-normativa-sobre-limpost-de-societats

Moltes gràcies. Restem a la vostra disposició.

Afegeix un comentari nou