E.g., 26/01/2020
PUBLICA UN ESDEVENIMENT
agenda

Vols fer un voluntariat a l'estranger?

Vols fer un voluntariat a l'estranger?
L'Hospitalet de Llobregat
Dimecres, 20/02/2019

La jornada oferirà un conjunt d’activitats que donaran resposta a tot allò que fa referència a estades que joves poder realitzar arreu del món.

Cada cop són més el nombre de joves que es decideixen a marxar a un camp de treball a l’estranger o a dur a terme un voluntariat internacional més enllà de les fronteres del continent europeu. De fet, fa pocs dies, publicàvem aquest continguten què es feia referència a les principals entitats catalanes que organitzen camps de treball o rutes solidàries. Amb tot, encara molt jovent desconeix les opcions que, en aquest àmbit, tenen al seu abast.

Per aquest motiu, des de l’Oficina Jové del Barcelonès s’ha organitzat una jornada plena d’activitats gratuïtes amb inscripció prèvia el 20 de febrer al Centre Europa Jove de l’Hospitalet de Llobregat. Es posarà a disposició d’estudiats interessats les diverses opcions i hi participaran entitats de referència en aquest camp com Servei Civil de Catalunya, COCAT, Associació Catalana per la Pau, Fundació Catalunya Voluntària, Associació Mundus, Nexes Interculturals per a joves, Víbria Interculturali SETEM.

Data: 

Dimecres 20 febr

Hora: 

12:00

Correu electrònic Organitzador: 
europajove@oficinajove.cat
Organitzador: 
Oficina Jové del Barcelonès