Amb estil cap el residu zero

Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya
Autor/a: 
Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya (XVAC)
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Amb estil cap el residu zero

Autor/a: 
Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya (XVAC)
Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya

Resum: 

Resoldre la incidència dels residus sobre el medi ambient és, també, una qüestió d'estil. Així ho mostra la Fundació Prevenció de Residu en un vídeo inspirador.

La Fundació per a la Prevenció de Residus i el Consum Responsable presenta un vídeo en el que proposa petits gestos a fer en el dia a dia, per assolir un estil de vida més respectuós amb el medi ambient i amb les persones.

Així, el vídeo presenta una recerca d'alternatives al fet de comprar, pagar, i llançar envasos, i assumir el cost de la seva gestió com a residu. O una manera de recuperar la matèria orgànica de les restes d'aliments a través del compostatge. O una forma de portar els entrepans sense paper o paper d'alumini, fent servir porta-entrepans d'estil, d'estil residu zero.

La Fundació treballa per promoure una cultura i consum responsable, en col·laboració amb els agents socials, econòmics i l'administració.
Impulsa accions i pràctiques que promoguin la cultura de la reducció, la reutilització i l’aprofitament dels residus com a recursos, eines importants per a un nou model de consum sostenible i ecoeficient, i és la impulsora de la campanya Residu Zero a Catalunya.

Afegeix un comentari nou