Amb estil cap el residu zero

  • Qüestió d'estil, per afrontar els residus (imatge: residusiconsum.org)

    Qüestió d'estil, per afrontar els residus (imatge: residusiconsum.org)

  • La Fundació col·labora amb els mercats (imatge:residusiconsum.org))

    La Fundació col·labora amb els mercats (imatge:residusiconsum.org))

Resoldre la incidència dels residus sobre el medi ambient és, també, una qüestió d'estil. Així ho mostra la Fundació Prevenció de Residu en un vídeo inspirador.

La Fundació per a la Prevenció de Residus i el Consum Responsable presenta un vídeo en el que proposa petits gestos a fer en el dia a dia, per assolir un estil de vida més respectuós amb el medi ambient i amb les persones.

Així, el vídeo presenta una recerca d'alternatives al fet de comprar,  pagar,  i llançar envasos, i assumir el cost de la seva gestió com a residu. O una manera de recuperar la matèria orgànica de les restes d'aliments a través del compostatge. O una forma de portar  els entrepans sense paper o paper d'alumini, fent servir porta-entrepans d'estil, d'estil residu zero

La Fundació  treballa per promoure una cultura i consum responsable, en col·laboració amb els agents socials, econòmics i l'administració.
Impulsa accions i pràctiques que promoguin la cultura de la reducció, la reutilització i l’aprofitament dels residus com a recursos, eines importants per a un nou model de consum sostenible i ecoeficient, i és la  impulsora de la campanya Residu Zero a Catalunya. 

 

Afegeix un comentari nou