Canvi climàtic: dos graus fan canviar tota la història, també la de Joc de Trons

  • La pujada de la temperatura de la terra pot tenir conseqüències fins i tot en les ficcions (imatge: Greenpeace)

    La pujada de la temperatura de la terra pot tenir conseqüències fins i tot en les ficcions (imatge: Greenpeace)

  • "Winter is coming" és l'emblemàtica frase que dóna títol al primer capítol de la sèrie, i que és pariodiada en la campanya (imatge:greenpeace)

    "Winter is coming" és l'emblemàtica frase que dóna títol al primer capítol de la sèrie, i que és pariodiada en la campanya (imatge:greenpeace)

Greenpeace alerta sobre els perills del canvi climàtic amb un tràiler de la nova temporada de la popular ficció televisiva “Joc de trons”.

Els seguidors de la saga coneixen la importància de l’hivern en la trama de "Joc de Trons", amb elements com els caminants blancs, les muralles de gel, Invernàlia…. Per això Greenpeace connecta amb el gran públic de la sèrie per explicar les greus conseqüències de la pujada de la temperatura de la terra a causa del canvi climàtic.

Una pujada de 2 graus, implica canvis decisius en la configuració del planeta i de la vida en ell, i per tant en alguns dels seus mites i històries, com la moderna de "Joc de trons".

Les dades del 2015 indiquen que ha estat el més càlid des de que es tenen registres. L'extensió de gel a l'Àrtic el gener del 2016  ha estat la menor mai mesurada. Enfront aquestes dades, Greenpeace insta a l'urgència de la reducció de les emissions, amb aquesta campanya anomenada "Winter is not coming".

Aquest és el tràiler elaborat per l'organització, caracteritzada per la mediàtica manera de fer les reivindicacions ecològiques.

Afegeix un comentari nou