Cloenda del 15è aniversari del Projecte Rius a l’Espai Cultura d'Unnim a Sabadell

  • Acte de cloenda del 15è aniversari del Projecte Rius

    Acte de cloenda del 15è aniversari del Projecte Rius

  • Programa de l'acte de cloenda del 15è aniversari del Projecte Rius

    Programa de l'acte de cloenda del 15è aniversari del Projecte Rius

El 15 de novembre de 2012 Associació Hàbitats clourà tot un any d’actes de celebració en motiu del 15è aniversari del Projecte Rius. L’acte de cloenda tindrà lloc a l’Espai Cultura d’Obra Social Unnim de Sabadell a partir de les 18 hores i i comptarà amb la participació de personalitats de diferents sectors socials relacionats amb el medi natural, com Aniol Esteban, Pere Renom, Montserrat Folch o Miquel Suñer.

La cloenda tindrà com a acte central un espai tertúlia amb el títol "Com ens relacionem amb el medi en la nostra vida qüotidiana", que té com a objectiu debatre com el medi configura molts aspectes de la nostra vida i com  el voluntariat pot pendre un paper molt actiu en la seva protecció. Aquest espai comptarà amb la participació de:
- Aniol Esteban, biòleg i director de l’àrea d’Economia Ambiental de la ONG britànica New Economics Fundation
- Montserrat Folch, especialista en nutrició i difusora dels productes d’alimentació catalans
- Pere Renom, biòleg i divulgador científic en el programa "Que, qui, com" de TV3
- Miquel Suñer, nedador de llargues distàncies en aigües oberts i primer català en aconseguir la Triple Crown Open Water Swimming, involucrat en iniciatives de conservació de la biodiversitat oceànica.

L'acte comptarà amb la presència del Hble. Sr. Lluís Recorder, conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya i del Il·lm. Sr. Manuel Bustos, alcalde de l’Ajuntament de Sabadell, com a exemple del conjunt d’administracions a tots els nivells que han acompanyat al Projecte Rius durant el seu desenvolupament.

La celebració finalitzarà amb la presentació d’un audiovisual en homenatge a tots els voluntaris i voluntàries que pretén destacar els nous reptes i objectius de l’Associació Hàbitats pels propers anys, i d’una copa de cava per a tots els assistents.

Aquesta celebració posa fi a un seguit de jornades i actes per Catalunya que al llarg del 2012 han permès commemorar l’èxit assolit pel Projecte Rius en companyia dels associats i del voluntariat de l’entitat.

L'acte és gratuït i està obert a tot el públic. Les places són limitades i cal insciure's al telèfon 93 421 32 16 o al correu info@associaciohabitats.cat

La celebració de la cloenda del 15è aniversari del Projecte Rius està organitzada per Associació Hàbitats i compta amb el suport de Unnim Caixa Obra Social i del Punt Avui, i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sabadell i Bonpreu.

Programa de l'acte

Afegeix un comentari nou