Com ser voluntari o voluntària ambiental?

  • Voluntaris i voluntàries ambientals a Riet Vell

    Voluntaris i voluntàries ambientals a Riet Vell - Font: Riet Vell

  • Voluntariat ambiental amb el Grup Natura Freixe

    Voluntariat ambiental amb el Grup Natura Freixe - Font: Grup Natura Freixe

  • Frases sobre voluntariat ambiental

    Frases sobre voluntariat ambiental - Font: pinterest/formenteril

Són obertes les inscripcions al curs d'Iniciació al Voluntariat Ambiental de la XVAC, que tindrà lloc entre el 18 de desembre i el 26 de gener.

Les persones interessades a participar activament en la millora del medi ambient, poden descobrir els diversos aspectes relacionats amb el voluntariat ambiental a través del curs "Iniciació al Voluntariat Ambiental".

Al llarg de 6 setmanes es plantegen reflexions al voltant del que cadascú entén sobre el que significa ser voluntari o voluntària ambiental, sobre com és una persona voluntària, i quines oportunitats d'actuar hi ha té dins de les diverses ONG's del sector ambiental a Catalunya.

El curs forma part del Pla de Formació de l'Associacionisme i el  Voluntariat de Catalunya (PFVC), i tindrà lloc del 18 de desembre al 26 de gener, en modalitat en línia, amb un cost de 25 €.

Per a més informació i matrícules, es pot contactar amb l'oficina del voluntariat ambiental a oficinavoluntariat@xvac.cat o al telèfon 938866135 ext 3, fer la inscripció en aquest enllaç

Afegeix un comentari nou