Connecta't amb la natura

  • foto: xct

    foto: xct

Caminar descalç per la platja, descobrir la immensitat del paisatge des de dalt d'un cim, banyar-se en un riu, dormir sota les estrelles o escoltar els ocells en silenci... La Xarxa de Custòdia del Territori (xct) et convida a compatir com et connectes tu amb la natura.

En el marc de la Setmana Europea de la Custòdia del Territori, que tindrà lloc del 28 de setembre al 7 d'octubre, la xct ens convida, a través de la campanya "Connecta't amb la natura", a retrobar-nos amb els petits plaers que ens proporciona el contacte amb la natura, a recollir-los, recordar-los, reviure’ls i compartir-los.

Com fer-ho?

Penja una foto al web www.landlifeweek.eu/ca/ o tuiteja-la amb el hashtag #connectanatura. Totes les fotos són publicades al compte de Pinterest de la Landlifeweek. Hi ha temps fins el 7 d’octubre per enviar les teves imatges!

En finalitzar la campanya, les millors fotografies rebudes seran exposades al CosmoCaixa Barcelona, en una exposició itinerant d'àmbit europeu.

Altres formes de participar

Dins la mateixa campanya, hi ha altres propostes per viure de forma col·lectiva aquest vincle amb la natura:

  • El 28 de setembre, posa’t una samarreta verda per anar a treballar, a l’escola, al mercat…
  • Participa en un dels actes que s’organitzen durant la Setmana de la Custòdia del Territori.
  • Descarrega’t i pinta un dels dibuixos de la Pilarín: una alzina centenària o una nimfa del bosc. Fes-te una foto amb el dibuix i envia-la.

Afegeix un comentari nou