Cursa dels Transports 2012

  • Nou rutes simultànies per tot Barcelona

    Nou rutes simultànies per tot Barcelona

A peu, en bicicleta, bicing, patins, cotxe, moto i transport públic col•lectiu. Tot s'hi val per participar a la novena edició de la Cursa dels Transports que organitza l'Associació per la Promoció del Transport Públic a Barcelona per promoure la mobilitat sostenible.

Nou rutes simultànies per tot Barcelona, diverses formes de viatjar i tots amb un objectiu comú: arribar a la Plaça Universitat i comparar costos, emissions i temps de viatge. En definitiva, una cursa no competitiva que servirà per veure in situ quin mitjà de transport és més ràpid, més econòmic i menys contaminant.

La Cursa dels Transports 2012 tindrà lloc el proper dia 18 de setembre a partir de les 18 hores, en el marc de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, que se celebra a Catalunya del 22 al 29 de setembre.

Altres edicions

La cursa també servirà per comparar la xarxa actual d'autobusos amb la futura. Per això, al mes de novembre es reeditarà la cursa amb la nova xarxa en funcionament. També a l'Hospitalet de Llobregat, dos dies més tard, se n'organitzarà una quarta edició (dia 20 de setembre a les 18 hores).

Com apuntar-s'hi?

Tots aquells que hi vulgueu participar, amb algun d'aquests mitjans de transport, cal que us poseu en contacte amb l'Associació per la Promoció del Transport Públic a través del telèfon 93 244 49 70 (matins), al mòbil 603 537 624 o per correu electrònic cursa2012@transportpublic.org

Afegeix un comentari nou