En marxa amb el voluntariat ambiental

  • Jornada de voluntariat ambiental promoguda per Decathlon al 2016 amb l'Associació Cen

    Jornada de voluntariat ambiental promoguda per Decathlon al 2016 amb l'Associació Cen - Font: Decathlon Reus

  • Voluntariat ambientals per la recuperació de les dunes de la Platja LLarga de Tarragona amb l'Associació Aurora i Decathlon

    Voluntariat ambientals per la recuperació de les dunes de la Platja LLarga de Tarragona amb l'Associació Aurora i Decathlon - Font: Associació Aurora

Les jornades de voluntariat ambiental que l'empresa Decathlon organitza a través de totes les seves botigues, se celebren el diumenge 24 de setembre amb la col·laboració de les entitats ambientals locals.

L'any 2016 més de 5.000 persones van participar en 103 activitats de voluntariat ambiental en tot l'estat, aconseguint retirar 32 tones de residus abandonats i plantar 3.500 arbres. En el marc del seu programa de responsabilitat corporativa, i en col·laboració amb la Fundación Biodiversidad, l'empresa promou novament les accions ambientals. En elles busca la col·laboració dels treballadors i treballadores amb els clients i clientes de les populars botigues de material esportiu, per donar suport a iniciatives ambientals de diverses entitats ambientals locals.

En aquesta ocasió estan previstes una vintena d'accions a Catalunya, el diumenge 24 de setembre. Així per exemple, l'Associació La Sorellona portarà els voluntaris i voluntàries de Decathlon a una neteja del medi marí terrestre i una jornada de snorkel al cap de Creus; l'Associació Limnos i la Fundació Emys organizen una jornada per la millora de les condicions ecològiques a l'entorn de l'estany de Banyoles;  Fundesplai organitza una jornada de neteja en la desembocadura del riu Besos, l'Associació Hàbitats portarà els voluntaris a millorar les riberes del riu Congost, mentre que l'Associació Aurora es retiraran espècies invasores i es restauraran les dunes de la Platja Llarga de Tarragona. L'Associació Cen conduirà els voluntaris i voluntàries a una ruta a la Boca de la Mina de Reus, retirant residus i descobrint la flora i la fauna de l'entorn.

La inscripció a les activitats s'ha de fer a través de la pàgina de Decathlon, que ofereix un pícnic a tots els participants.

Afegeix un comentari nou