El CJB organitza tallers i debats en la Jornada de la Sostenibilitat

Fundació Autònoma Solidària
 Font: Domoterra
Font: Domoterra
 Font: vectorizados.com
Font: vectorizados.com

El CJB organitza tallers i debats en la Jornada de la Sostenibilitat

Fundació Autònoma Solidària

Resum: 

El 9 de juny l'Espai Jove la Fontana celebra la Jornada de la Sostenibilitat i durant tot el dia acollirà activitats i tallers de tot tipus.

El Consell de Joventut de Barcelona (CJB) organitza la Jornada per la Sostenibilitat el pròxim 9 de juny a l'Espai Jove la Fontana, al barri de Gràcia de Barcelona. L'objectiu és oferir activitats diverses per tal que les persones que hi assisteixin puguin adoptar-les en el seu dia a dia i, per tant, conèixer més bones pràctiques i noves idees sobre reutilització, reparació i reducció de residus. L'assistència és gratuïta però cal realitzar la inscripció a la jornada prèviament.

El programa és el següent:

De 12h a 13h:

  • 'L’electricitat a règim! Una dieta d’idees per estalviar a casa!': Responsables de l'Ajuntament de Barcelona dinamitzarà aquest taller, on es demana que els participants portin la seva factura de la llum, ja que es realitzarà una ecoauditoria domèstica i es farà un pla d'acció per cada cas per estalviar i potenciar els hàbits més conscients ambientalment.
  • 'Vermicompostatge: fem compost a casa!': EcoHortus organitza un taller sobre com es fa compostatge amb cucs que es pot fer també amb els residus que es genera a les cases.

De 14h a 15.30h:

  • Dinar de reaprofitament amb la Xarxa d’Aliments de la Barraqueta: La Barraqueta és l'ateneu independentista de Gràcia i oferiran un dinar popular amb menjar reciclat.

De 15.30h a 17h:

  • 'Xerrada-debat: Quines iniciatives tenim sobre la taula a Barcelona en termes de sostenibilitat?': Unim els Tramvies, la Plataforma per la Qualitat de l’Aire, Remunicipalitzem l’Aigua a Barcelona i l’Assemblea de Barris per un Turisme Sostenible parlaran sobre sostenibilitat a la ciutat.

De 17h a 20h:

La tarda del dissabte es realitzaran diversos tallers de creació i reparació d'objectes:

  • Festa de la Reparació de tauletes i mòbils
  • Taller de EntrepàRoll
  • Taller de compreses de tela
  • Taller de reparació de bicicletes
  • Jocs de fusta

De 20h a 21.30h:

La Jornada es tancarà amb un Cinefòrum on el Festival Internacional del Medi Ambient (FICMA) presentarà quatre curts diferents d'entre 10 i 20 minuts aproximadament cadascun: 'El Hombre de Agua Dulce', 'El Pescador', 'Zona 84', 'La Casita Ecológica'

Afegeix un comentari nou