Em comprometo, la nova campanya per lluitar contra els residus

  • Em comprometo

    Em comprometo - Font: EWWR

  • Compostar és una forma de reduir residus i recuperar la matèria orgànica

    Compostar és una forma de reduir residus i recuperar la matèria orgànica - Font: EWWR

A no malbaratar, a donar, a compostar, a reciclar,i contribuir així a reduir la massa de residus que inunda el planeta i consumeix recursos naturals. Em comprometo és la campanya associada enguany a la Setmana Europea per la Prevenció de Residus.

Compartint cadascun dels nostres petits compromisos, es vol enfortir la comunitat de les persones actives per la reducció dels residus; posar a compostar la brossa orgànica, evitar els embalatges o reduir les impressions de papers o comprant menys detergents tòxics. La campanya convida a compartir aquestes accions en les xarxes socials a través de la pàgina Ewwrcommitment.

 

Els dies que van des del 18 al 26 de novembre es dediquen a tota Europa a reflexionar, i a actuar, sobre la problemàtica dels residus. Entitats i organismes públics organitzen quasi 200 accions i campanyes durant la Setmana Europea per la Prevenció de Residus. La Fundació Catalana per a la Prevenció de Residus i el Consum Responsable presenta la campanya CoCo, Consumidor Conscient; es pot participar a esdeveniments com els  tallers de restauració de mobles i de material elèctric i electrònic amb l'Associació Solidança, a una Food Waste Hackathon amb Valueloops o el Drap Art al Posidonia Blue Festival.

 

Afegeix un comentari nou