Es busquen voluntaris i voluntàries ambientals al Delta de l'Ebre

  • Voluntaris i voluntàries ambientals a Riet Vell

    Voluntaris i voluntàries ambientals a Riet Vell - Font: Riet Vell

  • Els voluntaris i voluntàries ambientals s'impliquen en diversos tipus de tasques

    Els voluntaris i voluntàries ambientals s'impliquen en diversos tipus de tasques - Font: Riet Vell

  • Durant l'estada de voluntariat es resideix en la mateixa finca de Riet Vell

    Durant l'estada de voluntariat es resideix en la mateixa finca de Riet Vell - Font: Riet Vell

Riet Vell és una reserva natural al Delta de l'Ebre, on l'entitat Seo Bird Life du a terme un projecte demostratiu d'agricultura ecològica i conservació de la natura.Es busquen voluntaris i voluntàries ambientals per donar un cop de mà aquest estiu

L'agricultura ecològica de l'arròs, unida a la recuperació d'hàbitats naturals de zones humides, sota criteris d'investigació aplicada, i amb una gran implicació de les comunitats locals i del voluntariat. Aquest són els eixos principals del projecte Riet Vell de Seo Bird Life.

A través del programa de voluntariat ambiental, les persones que desitgin involucrar-se en aquests espais gaudeixen d'una experiència en la natura, i adquireixen coneixement sobre conservació, treball en equip i organització d'activitats. Els voluntaris i les voluntàries, d'edats i procedències diverses, reben allotjament i manutenció i una formació adequada per a les tasques a desenvolupar.

              

Aquestes són tasques sobre la gestió i el funcionament tant a Riet Vell, com altres espais naturals del Delta de l'Ebre amb els que Seo Bird life té convenis.

Les activitats són molt diverses: des del manteniment de llacunes, canyissars, vegetació de ribera, àrees de nidificació, a manteniment d'itineraris d'educació ambiental, o col·laboració en seguiments científics de fauna, flora i paràmetres ambientals. També es dóna suport al projecte d'agricultura ecològica, i es participa en activitats de promoció ambiental i atenció al públic.

Les estades al mes d'agost  s'organitzen en torns, de dijous a diumenge. Per a més informació cal contactar amb reservarietvell@seo.org o trucar al 616 29 02 46.

Afegeix un comentari nou