Global Eco Forum

Global Eco Forum

Resum: 

Eco-union organitza la tercera edició del Global Eco Forum, amb la col·laboració d'entitats públiques i privades i la participació d'un grup d'experts catalans i de l'àmbit internacional en el camp de la sostenibilitat, la responsabilitat i l'ecoinnovació.

Aquest any, el Global Eco Forum, que s'enmarca dins de l'Any Internacional de la Diversitat Biològica (2010), fa una aposta per aprofundir en la (bio)diversitat i l'(eco)transformació, amb un programa transversal que relaciona biodiversitat amb economia, política, ciutat, empresa i societat.

El programa del Global Eco Forum 2010 inclou espais d'innovació, creativitat, informació i diàleg en els que joves creadors exposaran també les seves obres de vanguarda. Hi haurà sessions de diàleg, tallers participatius, performances de comunicació emocional i altres activitats culturals dirigides a un públic ampli i amb l'objectiu de transformar les idees utòpiques en realitats concretes.

El fòrum tindrà lloc els dies 28 i 29 d'octubre a l'Espai Francesca Bonnemaison de Barcelona.

Per a més informació, podeu consultar el web, el programa o apuntar-vos a la xarxa social del Global Eco Forum.

I si voleu participar com a voluntaris donant un cop de mà a l'organització, poseu-vos en contacte amb eco-union a través de voluntariado@eco-union.org.

Afegeix un comentari nou
0