Juga amb el mòbil i estalvia CO2

  • Un joc per aprendre a lluitar contra el canvi climàtic (Imatge: porelclima.es)

    Un joc per aprendre a lluitar contra el canvi climàtic (Imatge: porelclima.es)

  • Voltant per la casa, trobarem els "monstres" del canvi climàtic  als que haurem de vèncer (imatge: porelclima.es)

    Voltant per la casa, trobarem els "monstres" del canvi climàtic als que haurem de vèncer (imatge: porelclima.es)

"Tu huella de carbono" és un joc que t'ensenya a lluitar contra els monstres que acceleren el canvi climàtic, jugant amb el mòbil a casa.

Una floreta groga et guiarà per les habitacions: si apareix una llum verda, significa que ha identificat un punt crític on s'emet massa diòxid de carboni. Per avançar en el joc caldrà entrar en el focus de la contaminació: allà t'hi trobaràs els "monstres" domestics del CO2, símbols de les males pràctiques, i hauràs de lluitar contra ells per reduir les emissions.

A través del joc podràs aprendre elements per baixar el teu consum energètic i minimitzar les emissions de gasos d'efecte hivernacle i, per tant, prendre consciència de totes aquelles accions que són a les teves mans en la lluita contra l'escalfament global.

"Tu huella de carbono" és un joc educatiu descarregable per Android Ios. Ha estat ideat per les diverses entitats ambientals que composen la Comunidad por el Clima, i desenvolupat per Difugame, especialitzada en gamificació al servei de les idees positives per la societat.

Afegeix un comentari nou