La campanya ZooXXI en concert a la Sala Apolo

Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya
Autor/a: 
Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya (XVAC)
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

La campanya ZooXXI en concert a la Sala Apolo

Autor/a: 
Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya (XVAC)
Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya

Resum: 

El proper dimarts 25 d'octubre, es presenta el disc de 27 cançons amb el qual artistes catalans, com Love of Lesbian, Sidonie, o Txarango, s’han implicat en la campanya ZooXXI, per reclamar la reconversió del Zoo de Barcelona.

El dimarts 25 es presenta amb un concert a càrrec de The Crab Apples i The Lazy Lies, i amb mini-sets acústics de Mazoni, Steven Munar i Namina el doble disc en el que han participat diversos artistes implicats amb la causa, com Love of Lesbian, Sidonie, Blaumut, Txarango, Niño de Elche, Cesk Freixas, Caïm Riba, Luthea Salom, Inspira, Joan Dausà, Mazoni, La Troba Kung-Fú, Itaca Band, The Pinker Tones i Ol' Green, entre d'altres.

"No tot és tan bonic com sembla" és l’himne del projecte, i és també és el single de presentació del disc recopilatori de ZOO XXI. Composta i produïda per Roger Gascon, i interpretada per artistes reconeguts d’estils ben dispars, com Cesk Freixas, Caïm Riba o Luthea Salom, components de grups com Sidonie, Itaca Band o Ol’ Green i amb els cors dels actors Nuria Gago, Jordi Ríos i Mònica Pérez, la cançó expressa els desitjos de llibertat que tenen els animals que viuen en els zoològics.

ZooXXI, campanya de l’Associació Animalista Libera! i la Fundació Franz Weber, és un projecte creat en el món acadèmic i impulsat per la societat civil adherida a la iniciativa. L’objectiu és replantejar la finalitat dels zoològics i les necessitats reals dels animals, com ajudar-los en tant que individus i quina ha de ser la nostra convivència amb ells. És una proposta tècnica per transformar els zoos en un espai per protegir els drets dels animals en lloc d’utilitzar-los com ho fa l’actual visió mercantilista.

La proposta de ZooXXI compta amb ambaixadors i ambaixadores d'entre persones destacades de la societat barcelonina en àmbits tan diversos com l'art, la ciència, l'esport, el periodisme, l'empresa, l'acadèmia o l'associacionisme, com el cantant Gerard Quintana o l'advocada Magda Uranich.

Afegeix un comentari nou