En marxa la Setmana Saludable i Sostenible de la UAB

Fundació Autònoma Solidària
 Font: UAB
Adquirir hàbits per a un estil de vida saludable i sostenible és l'eix vertebrador de la iniciativa. Foto: UAB
 Font: UAB
Per al dilluns dia 1 s'ha programat un taller de marxa nòrdica. Foto: UAB

En marxa la Setmana Saludable i Sostenible de la UAB

Fundació Autònoma Solidària

Resum: 

S’han programat més de quaranta activitats per tal de fomentar hàbits per a un estil de vida saludable.

De l'1 al 5 d'abril torna la Setmana Saludable i Sostenible de la UAB. Cinc dies en què s’han programat més de 40 activitats, des de tallers i conferències fins a la realització de caminades i la pràctica d’esports diversos. Adquirir hàbits per a un estil de vida saludable i sostenible és l'eix vertebrador de la iniciativa, que està dirigida a estudiants, ex-alumnes i personal d’aquesta universitat. Totes les activitats són gratuïtes però requereixen d’una inscripció prèvia.

L’acte inaugural de la X Setmana Saludable i Sostenible, a les 12.15 hores del dia 1 d’abril, donarà pas a la conferència titulada ‘Societat digital: saludable i sostenible?’. El mateix dilluns, es succeiran una xerrada per aprendre a interpretar les etiquetes dels aliments i una conferència de com gestionar l'edat en l'àmbit de la prevenció de riscos laborals. El mateix dia, també tindran lloc un taller de salut i benestar i un taller de cuina i natura, a càrrec de l’associació CreatiBio.

La FAS pren la paraula

El mateix dilluns 1 d’abril, a les 13.00 hores a la Plaça Cívica, la Fundació Autònoma Solidària (FAS) organitza una acció de recollida de residus al campus. Per l’endemà, també ha programat una activitat sobre alimentació saludable i justícia alimentària. El mateix dia 4 d’abril, l’entitat serà present a la fira de col·lectius amb informació en temes de salut i comunicacions dels diferents programes de voluntariat dels quals disposa actualment.

L’esport, també protagonista

L’esport també serà protagonista al llarg de la setmana. El primer dia hi haurà un taller de marxa nòrdica i el dia 4 la caminada saludable, que enguany permetrà conèixer diferents indrets del campus de Bellaterra al llarg del trajecte. Finalment, la setmana següent, concretament el dimarts 9 i el dijous 11, es realitzarà una caminada a Sabadell i una jornada poliesportiva que inclourà esports com el voleibol, el bàsquet i el bàdminton.

Afegeix un comentari nou