Recollida de candidatures per al Premi Medi Ambient 2017

  • Premi Medi Ambient 2017

    Premi Medi Ambient 2017 - Font: gencat.cat

  • Premi Medi Ambient 2015

    Premi Medi Ambient 2015 - Font: gencat.cat

  • Enguany el premi està dedicat a la ciència ciutadana

    Enguany el premi està dedicat a la ciència ciutadana - Font: Eco Sapien

Fins al 4 de maig es poden presentar candidatures al Premi Medi Ambient 2017 de la Generalitat de Catalunya, reconeixement públic a la tasca de persones, projectes i organitzacions a favor del medi ambient.

Des de fa 12 anys el premi Medi Ambient  fa un reconeixement a les persones, les iniciatives i les organitzacions que assumeixen el repte de la recerca, el desenvolupament i la innovació en el camp ambiental, així com als projectes i les trajectòries compromeses amb la protecció i la millora del medi ambient.

 

2017 dedicat a la ciència ciutadana

L'edició d'aquest any vol premiar els projectes de ciència ciutadana que responguin a una necessitat de millora i a la conservació del medi ambient. El primer premi d'enguany, amb una dotació de 10.000 euros, serà atorgat a iniciatives de ciència ciutadana que es trobin en fase preliminar de recerca i desenvolupament i que, per tant, encara no s'han posat a l'abast de la societat ni de la comunitat científica. Mentre que el segon guardó, valorat en 10.000 €, es vol atorgar a projectes de ciència ciutadana ja consolidats i en funcionament, dels quals es pugui demostrar el seu impacte social, ambiental i científic.

Reconeixement a les trajectòries de dedicació al medi ambient

El premi celebra també la implicació i el compromís per la protecció del medi ambient demostrat per persones i entitats al llarg de les seves trajectòries, en qualsevol àmbit d'actuació ambiental. S'atorga un tercer premi a la trajectòria, amb una dotació de 8000 euros. Persones com Jordi Camins, estudiós del canvi climàtic als Pirineus, o entitats com l'Associació Hàbitats i el seu projecte d'implicació ciutadana en els rius, han rebut aquest premi amb anterioritat.

Proposar una candidatura

Es poden proposar candidatures de tercers fins al dia 4 de maig de 2017, a les 14 h, mitjançant un escrit adreçat al conseller de Territori i Sostenibilitat, acompanyat del formulari de presentació de candidatures. Es tracta de proposar una iniciativa o una persona que es consideri mereixedora d'un dels premis, tenint en compte que queden excloses les auto candidatures.

Es poden consultar les bases del premi a la pàgina del Departament de Territori i Sostenibilitat.

Afegeix un comentari nou