Collir raïm i donar suport a persones en situació de vulnerabilitat

Ravalnet
Enguany, es podrà participar en tres veremes solidàries, els mesos d'agost i setembre Font: Verema Solidària
Enguany, es podrà participar en tres veremes solidàries, els mesos d'agost i setembre Font: Verema Solidària

Collir raïm i donar suport a persones en situació de vulnerabilitat

Ravalnet

Resum: 

D'això tracta la 'Verema Solidària', iniciativa que aplega el món del vi amb el Tercer Sector. La ciutadania pot col·laborar-hi participant en la recollida del raïm i fent una aportació econòmica que es destinarà a una entitat social.

En la tercera edició de la iniciativa 'Verema Solidària', promoguda per l'associació Impulsa Fundraising, es faran tres veremes: el 26 d'agost a Gramona Celler Batlle de Sant Sadurní d'Anoia, el 16 de setembre a Vall Llach de Porrera i el 22 de setembre a Can Ràfols dels Caus d'Avinyonet del Penedès. La verema inclou participar en la collita de raïm a mà, píndoles de coneixement sobre les peculiaritats de cada celler, tast de vins i un dinar. La primavera de 2019, es presentarà el vi solidari elaborat amb aquesta collita.

S’han fixat com a objectiu reunir 18.000 euros a través d'una campanya de micromecenatge. La manera de fer-hi aportacions és apuntant-se a una de les tres veremes per gaudir d'un dia a la vinya aportant fons a entitats que lluiten contra la pobresa i l’exclusió social. També hi ha l'opció de fer-ho participant en un tast solidari a l'Hotel Hostal Sport de Falset, el 15 de setembre.

Els diners recaptats es destinaran a les accions que porten a terme Càritas Parroquial de Falset i Amics de la Gent Gran Garraf.

En la segona edició de la 'Verema Solidària' es van aconseguir 19.812 euros a partir de les donacions de 303 persones, la participació de 568 a les vinyes i la col·laboració de més de 90 empreses.

Afegeix un comentari nou