logotip xarxanet

Finançament

Dimecres, 30 de gener de 2019 - Num. 305 Butlletins anteriors
L'ambient familiar dona seguretat a les persones que s'han vist obligades a refugiar-se Font: Migra Studium El programa promou els hàbits saludables entre la població jove Font: Pxhere
La Fundació Migra Studium busca 100 famílies per acollir persones refugiades a Barcelona La Fundació Oncolliga busca suport per dur a terme un projecte de lluita contra el càncer

Ha llançat una campanya que sol·licita acollir una persona durant un màxim de 3 mesos, al llarg dels quals l’entitat li donarà suport pràctic, formació laboral i classes de llengua.  

En el marc dels pressupostos participatius de l'Ajuntament de Sabadell, l'entitat demana el vot per poder implementar en aquesta ciutat un programa preventiu adreçat a joves estudiants de secundària.

Últimes convocatòries
punt vermell Ajuts de la Fundación Biodiversidad per a projectes en matèria d'adaptació al canvi climàtic 2018

La Fundación Biodiversidad convoca ajuts a entitats per a la realització d'activitats en matèria d'impactes, vulnerabilitat i adaptació al canvi climàtic sempre que es relacionin amb els fins de la Fundació.

Convocant: Fundación Bioiversidad
Termini: 13/12/2018 - 31/01/2019

Més informació

punt vermell III Premi internacional a la innovació cultural

El CCCB - Centre de Cultura Contemporània de Barcelona convoca la tercera edició d'aquest premi biennal enguany centrat en la temàtica d'Internet.

Convocant: CCCB - Centre de Cultura Contemporània de Barcelona
Termini: 09/10/2018 - 31/01/2019

Més informació

punt vermell 2n Premi Fundació MAPFRE a la Innovació Social

La Fundació MAPFRE engega la 1a edició d'aquests Premis amb l'objectiu de fer possible el creixement de propostes que, per les seves característiques, resolguin i millorin aspectes concrets del món en què vivim.

Convocant: Fundació MAPFRE
Termini: 15/12/2018 - 31/01/2019

Més informació

punt vermell II Premi Fundació Privada GIRBAU Natura i Societat

La Fundació Privada Girbau vol premiar a iniciatives locals i ciutadanes que contribueixen a conservar el nostre patrimoni natural.

Convocant: Fundació Privada Girbau
Termini: 24/01/2019 - 31/01/2019

Més informació

punt vermell Premis Montserrat Roig 2019

L’Ajuntament de Barcelona organitza la segona edició dels Premis Montserrat Roig que tenen l’objectiu de valorar el periodisme social de qualitat i d’investigació en l’àmbit del benestar a Barcelona.

Convocant: Ajuntament de Barcelona
Termini: 09/01/2019 - 31/01/2019

Més informació

punt vermell Subvencions de la Diputació de Barcelona a favor d'entitats sense finalitat de lucre 2019

L'Àrea d’Atenció a les Persones de la Diputació de Barcelona convoca subvencions a favor d'entitats sense ànim de lucre en els àmbits de Benestar Social, Igualtat i Ciutadania, del Respir i Serveis complementaris a la tutela.

Convocant: Diputació de Barcelona. Àrea d’Atenció a les Persones
Termini: 14/01/2019 - 04/02/2019

Més informació

punt vermell Subvencions en el marc del Programa 'Cuerpo Europeo de Solidaridad' 2019

El Ministerio de Sanidad, Consumo y Bienestar Social, a través del Instituto de la Juventud, convoca subvencions per tal d'incentivar la participació dels joves i les organitzacions en activitats de solidaritat accessibles i promoure la inclusió social, principalment mitjançant el voluntariat.

Convocant: Ministerio de Sanidad, Consumo y Bienestar Social. Instituto de la Juventud
Termini: 29/01/2019 - 07/02/2019

Més informació

punt vermell Subvencions al teixit associatiu de les comarques de Lleida i Girona compromès amb els drets humans i les desigualtats 2019

Oberta la segona convocatòria per a la concessió de subvencions destinades a l'enfortiment de les capacitats del teixit associatiu de les comarques de Lleida i Girona amb compromís per la lluita, la igualtat de gènere i contra les desigualtats dels drets humans i col·lectius.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Departament d'Afers i Relacions Institucionals i Exteriors i Transparència. Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament
Termini: 27/12/2018 - 11/02/2019

Més informació

punt vermell Ajuts a projectes d'iniciatives socials 2019. Promoció de l'autonomia personal i atenció a l'envelliment, a la discapacitat i a la malaltia

L'Obra Social La Caixa obre convocatòria amb la finalitat d'impulsar projectes per a la promoció de la vida independent, l’autonomia i la qualitat de vida de la gent gran i de les persones amb discapacitat, malaltia mental o altres malalties, així com també atendre les necessitats del seu entorn familiar.

Convocant: Obra Social La Caixa
Termini: 14/01/2019 - 12/02/2019

Més informació

punt vermell VI Beca "Fundación Unoentrecienmil" per a la Investigació en l'àrea de la leucemia infantil

La Fundación Unoentrecienmil obre convocatòria per a concedir una ajuda financera de 100.000 € a un projecte d'investigació sobre leucemia infantil, que es desenvoluparà sota la supervisión d'un Investigador Principal en una institució espanyola.

Convocant: Fundación Unoentrecienmil
Termini: 28/12/2018 - 15/02/2019

Més informació

punt vermell XXXVI Convocatòria Fons de Solidaritat de la UAB

La Fundació Autònoma Solidària convoca una nova edició d'aquests ajuts amb l’objectiu de promoure les accions de cooperació entre la Universitat Autònoma de Barcelona i els països del Sud, l’Educació per a la Justícia Global i la solidaritat.

Convocant: Universitat Autònoma de Barcelona. Fundació Autònoma Solidària
Termini: 07/01/2019 - 21/02/2019

Més informació

punt vermell Ajuts a projectes de recerca en l'àmbit de la diversitat religiosa 2018

El Departament de Justícia convoca ajuts a projectes de recerca originals i inèdits en matèria de diversitat religiosa, que permetin obtenir resultats científics i propostes d'intervenció aplicables en aquest àmbit.

Convocant: Generalitat de Catalunya. Departament de Justícia
Termini: 28/01/2019 - 28/02/2019

Més informació

punt vermell Ajuts a projectes en l'àmbit de l'economia cooperativa, social i solidària promogudes per l'AMB 2019

L’Àrea Metropolitana de Barcelona ha publicat les bases de les subvencions destinades al foment de les activitats emmarcades en l’àmbit de l’economia cooperativa, social i solidària, per al desenvolupament de nous projectes i la creació de noves activitats econòmiques. La convocatòria encara no és oberta. Resta pendent el termini.

Convocant: Àrea Metropolitana de Barcelona
Termini: 09/01/2019 - 24/03/2019

Més informació

punt vermell Subvencions a activitats excepcionals/singulars i esdeveniments commemoratius 2019

La Diputació de Barcelona convoca subvenions a favor de persones jurídiques sense ànim de lucre per a activitats excepcionals/singulars i esdeveniments commemoratius.

Convocant: Diputació de Barcelona
Termini: 24/12/2018 - 01/04/2019

Més informació

punt vermell Ajuts a projectes d'iniciatives socials 2019 - Acció social en l'àmbit rural

L'Obra Social La Caixa obre nova convocatòria destinada a pal·liar els factors que constitueixen una barrera a la implantació en el medi rural dels serveis que possibiliten una millor qualitat de vida i la igualtat d’oportunitats de les persones que hi viuen.

Convocant: Obra Social La Caixa
Termini: 25/03/2019 - 25/04/2019

Més informació

Cerca el teu finançament lupa
Més premis
Més subvencions
Més beques
Calendari de convocatòries de finançament anuals Banner Assessorament Banner Twitter Banner nonprofit
Condis posarà a la venda pebrots solidaris entre els clients per un preu simbòlic d’1,5 euros.  Font: Pixnio
Gairebé 500 establiments solidaris col·laboraran amb el ‘Posem-li pebrots al càncer!’

La campanya de la FECEC arriba als supermercats Condis per distribuir bosses amb pebrots entre els clients per un preu simbòlic d’1,5 euros.

Yuly Jara, periodista de dades i coordinadora del portal Maldita Migración.
Maldita Migración, la plataforma que combat el racisme desmentint rumors

Un de cada tres possibles rumors que circulen per les xarxes són mentides sobre persones immigrants i refugiades. 

Concert solidari per la 'Caravana musical per la pau'

L'associació ATAP organitza un concert solidari de la mà de la Jove Orquestra Simfònica de Barcelona - JOSB a l'Auditori.

Ets una persona emprenedora? Formació per a emprenedors

Si creus que et falta poc per poder començar la teva emprenedoria però encara no ho tens tot definit, contacta amb Acció Contra la Fam. El seu equip tècnic t’acompanyarà i assessorarà de manera individualitzada i totalment gratuïta.

Xarxanet.org és un projecte de Entitats promotores
logo generalitat
Licencia de Creative Commons

Suport Tercer Sector – Fundesplai
Fundació Pere Tarrés
LaviniaNext
Colectic
Federació Catalana del Voluntariat Social

Minyons Escoltes i Guies de Catalunya
TOTHOMweb

Alta | Baixa | Contacte | Avís legal

Avís legal: D’acord amb l’article 17.1 de la Llei 19/2014, la ©Generalitat de Catalunya permet la reutilització dels continguts i de les dades sempre que se'n citi la font i la data d'actualització i que no es desnaturalitzi la informació (article 8 de la Llei 37/2007) i també que no es contradigui amb una llicència específica. Si l'adreça de correu que informeu al donar-vos d'alta deixa d'estar activa us donarem de baixa a la base de dades.
Aquest butlletí és una iniciativa del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, coeditat amb la Fundació Pere Tarrés.