170 Xiquets de Valls a Shanghai

  • Cartell de l'Exposició Universal de Shanghai 2010

    Cartell de l'Exposició Universal de Shanghai 2010

  • Castell

    Castell

La Comissió delegada per la Generalitat de Catalunya per l’Exposició Universal de Shanghai 2010 ha convidat a participar a la Colla Vella dels Xiquets de Valls a participar a la setmana de Catalunya de l’Expo.

Un dels plats forts de la propera exposició universal serà la participació d’una de les colles més clàssiques del món casteller. Cent setanta castellers viatjaran a Shanghai per construir el primer castell humà d’Àsia. Els Xiquets de Valls tenen també l’honor d’haver batejat el continent americà amb anterioritat amb un primer castell.

Una de les raons més significatives per a la seva participació és la molt provable candidatura dels castells a la declaració de patrimoni cultural immaterial de la humanitat per part de la Unesco durant el 2010.

La setmana de Catalunya, dins del Pavelló Espanyol, tindrà lloc del 24 al 30 de maig del 2010, dia d’honor de Catalunya a l’Exposició de Shanghai 2010. L’objectiu es promoure i recolzar les empreses, les institucions i la cultura catalana a la Xina.
 

Afegeix un comentari nou