38enes Jornades Internacionals Folklòriques de Catalunya

Imatge de les 38enes Jornades Internacionals Folklòriques

38enes Jornades Internacionals Folklòriques de Catalunya

Resum: 

Del 2 al 12 de setembre se celebraran arreu de la geografia catalana les 38enes Jornades Internacionals Folklòriques de Catalunya, on 5 grups folklòrics de tot el món portaran les seves danses, músiques i cultura a una vintena de poblacions de Catalunya.

Les jornades, organitzades per Adifolk, una associació dedicada a la difusió del folklore que té la seva seu a Barcelona, reben el suport del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya, el patrocini de l’Obra Social La Caixa i la participació de molts ajuntaments de Catalunya. Com cada any, les jornades serviran per apropar el folklore d’altres països al territori català.
El proper dijous 2 de setembre a Calella i fins el diumenge 12 de setembre es podran veure les actuacions a diferents poblacions catalanes: Calella, Pineda de Mar, Rajadell, Ordino (Andorra), Granollers, Llorenç del Penedès, Malgrat de Mar, Sabadell, Taradell, l’Hospitalet de Llobregat, Molins de Rei, Les Borges Blanques, Bellpuig, La Llagosta, Sant Pere de Ribes i la ciutat de Barcelona on se celebrarà l’acte final el diumenge dia 12 de setembre.

Els grups que hi participaran seran els següents:

• Conjunt de cant i dansa Ziemia Myślenicka de Polònia
• Conjunt artístic Aourindé de Níger
• Ballet cultural Rapanui Tumu Henua d’Illa de Pasqua (Xile)
• Companyia estatal Lezginka de la República del Daguestan
• Compañía Folklórica Sinaloense de Mèxic


Per a més informació:
Telèfon. 93 302 50 17
www.adifolk@adifolk.cat

Afegeix un comentari nou
0