63 propostes per poder dir #BCNÉSBONA!

El Consell de la Joventut de Barcelona ha presentat un web que recull un total de 63 propostes que des de les associacions juvenils de la ciutat es consideren prioritàries pel Pla Director de les Polítiques d’Adolescència i Joventut de l’Ajuntament de Barcelona.

El lema #BCNÉSBONA si la joventut sona és el nom del web on es recullen les 63 propostes procedents de les diferents associacions juvenils que formen part del CJB, i que és corresponen amb “una visió integral i comprensiva de la joventut i la ciutat”. Aquestes mesures es consideren totalment prioritàries dins del Pla Director de les Polítiques d’Adolescència i Joventut de l’Ajuntament de Barcelona.

Des del Consell de la Joventut de Barcelona s’ha volgut destacar que aquestes mesures prioritàries no obliden que hi ha moltes altres propostes possibles i necessàries. En el seu recull destaca l’objectiu de desenvolupar la plena ciutadania dels joves per promoure les possibilitats d’emancipació i autonomia, que ha d’estar garantida per una educació de qualitat, l’accés a treball i habitatge dignes i l’exercici actiu de la participació social i política.

El missatge que el president de l’entitat, Pau Gonzàlez, ha volgut reivindicar la importància dels joves en la societat i els seus drets per exercir una ciutadania activa i plena i la seva capacitat per assumir responsabilitats i reptes, tot emmarcat en la fase de regressió social que s’està vivint.

El web es pot consultar en el següent enllaç o podeu descarregar el document que recull les 63 propostes de les Associacions Juvenils per la ciutat que volem.

Afegeix un comentari nou