ARTiPARTraval busca veïns i veïnes del Raval que vulguin participar en un espectacle comunitari

Colectic - Comunitari
Des d'ARTiPARTraval fan una crida a participar a l'espectacle comunitari 'Lluernes d'Hivern'
Espectacle comunitari
L'espectacle s'estrenarà a finals de novembre, en el marc de la 'Festa d’Encesa de Llums 2018' del projecte #RavalKm0
Espectacle comunitari al barri del Raval
ARTiPART és un programa de creació artística comunitària als barris de l'ICUB
Espectacle comunitari al barri del Raval

ARTiPARTraval busca veïns i veïnes del Raval que vulguin participar en un espectacle comunitari

Colectic - Comunitari

Resum: 

L'espectacle es basarà en els mites i històries nascudes al voltant de la llum. S'estrenarà a finals de novembre, però es començarà a preparar el mes d'abril.

ARTiPART és un programa de creació artística comunitària als barris impulsat per l’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB). La Fundació Tot Raval l'implementa al Raval, amb el nom d'ARTiPARTraval. Hi participen diversos col·lectius comunitaris, artístics i musicals del barri del Raval de Barcelona. Aquest 2018 volen obrir la iniciativa a tota la comunitat i per això fan una crida al veïnat per participar en l'espectacle comunitari 'Lluernes d'Hivern'.

Els mites i les històries nascudes al voltant de la llum, les constel·lacions i els rituals relacionats amb el solstici d’hivern inspiraran l'espectacle. S'estrenarà durant la 'Festa d’Encesa de Llums 2018' del projecte de formació i inserció laboral #RavalKm0, que acostuma a ser a finals de novembre.

Ara comença el procés d'implicar al veïnat en el projecte. Per crear l'espectacle volen comptar amb persones del Raval "que vulguin implicar-se en un projecte de barri compromès, que celebra la seva diversitat cultural i alhora apropar-se al món de la creació escènica". El 20 de març es realitzarà una reunió informativa per donar a conèixer els detalls de la iniciativa. Serà a les 18.30 hores, a l'Ateneu del Raval (C/ Reina Amàlia, 3).

La creació de l'espectacle tindrà dues fases. La primera es desenvoluparà d'abril a juny i consistirà en dues sessions setmanals d'investigació teatral i exploració musical. El laboratori de teatre es farà els dimarts, de 18.00 a 20.00 hores, a l'antiga Escola Massana i anirà a càrrec d'INCA Catalunya i artistes convidats/des. El laboratori musical es farà els divendres, en el mateix horari i lloc, i anirà a càrrec de Xamfrà.

La segona fase serà de setembre a novembre i consistirà en la creació i assajos de l’espectacle. Des d'ARTiPARTraval proposen sessions setmanals i intensius de creació i posada en escena.

Afegeix un comentari nou