Càmera, llums, interacció!

Autor/a: 
Federació d'Ateneus de Catalunya

Càmera, llums, interacció!

Autor/a: 
Federació d'Ateneus de Catalunya

Resum: 

El nou document Útil Pràctic editat per Torre Jussana està dedicat a la comunicació associativa i a com treure el màxim partit a les accions comunicatives de les entitats.

Torre Jussana edita des de fa anys la col·lecció d’Útils Pràctics per oferir a les entitats i associacions publicacions monogràfiques de qualitat sobre àmbits clau per al seu bon funcionament. El darrer número publicat porta per títol: “Càmera, llums, interacció! Manual de comunicació associativa en temps 2.0” i està dedicat a la comunicació associativa en temps 2.0. Tal i com explicava Montse Santolino, coautora de la publicació juntament amb Jordi de Miguel Capell, té com a objectiu “generar entitats comunicatives” i transmetre a les associacions de BCN la importància de la comunicació i d’executar-la de manera planificada.

L’útil pràctic combina exemples pràctics i bones pràctiques d’entitats que fan d’aquest manual un document de gran utilitat tot i que “no hi ha formules màgiques” com explicava en Jordi de Miguel. I és que “tot comunica” i per tant és bàsic i fonamental fer una tasca interna de coordinació perquè tots els que formen part de l’entitat han de transmetre i comunicar en la mateixa direcció: “des de la persona que rep els voluntaris o agafa les trucades, fins al mateix responsable de comunicació són claus per mantenir una bona comunicació de l’entitat”.

Tot comunica, i comunicar implica una construcció organitzativa i és un component ineludible de totes les accions que realitza una entitat.

El document, que es pot descarregar en PDF al web de Torre Jussana o bé demanar-lo en paper amb un cost de 5€, tracta sobretot de la planificació de la comunicació, la comunicació interna, la comunicació externa, la gestió de xarxes i comunitats i la relació amb els mitjans de comunicació, entre d’altres.

Afegeix un comentari nou