CEAi busca joves que es vulguin formar en interculturalitat i prevenció de les violències

Colectic
Xerrada amb joves de diversos orígens Font: CEAi
Els i les joves participants s'encarregaran després de formacions a altres joves
Logotip del Centre d'Estudis Africans i Interculturals Font: CEAi
Logotip del Centre d'Estudis Africans i Interculturals Font: CEAi

CEAi busca joves que es vulguin formar en interculturalitat i prevenció de les violències

Colectic

Resum: 

Els ofereix un programa formatiu de vuit mesos per adquirir eines i coneixements en interculturalitat i prevenció de violències i després posar-los en pràctica en formacions en instituts, entitats i/o iniciatives comunitàries.

El projecte formatiu es diu Joves Referent per la interculturalitat i la prevenció de les violències, perquè la voluntat és que els i les joves que es capacitin esdevinguin referents per a altres joves. És a dir, s'espera que actuïn com a altaveus i que després de la formació difonguin allò que han après en altres espais i amb altres joves. Així, els/les participants s'hauran de comprometre a dinamitzar iniciatives o accions formatives interculturals i de prevenció de violències en l’àmbit educatiu.

El Centre d’Estudis Africans i Interculturals (CEAi) pretén oferir aquesta formació "a joves amb bagatges migratoris i culturals diversos que desitgin tenir eines i coneixements en interculturalitat i prevenció de violències". Cal que tinguin entre 18 i 30 anys i que estiguin interessats/des a obrir-se camí en l’àmbit de la interculturalitat.

És una continuïtat d’esforços previs realitzats des del CEAi i el Programa BCN Interculturalitat

El CEAi realitza aquest projecte amb el suport de la Fundació La Caixa, la col·laboració del Programa BCN Interculturalitat (Ajuntament de Barcelona) i l’Agència Catalana de Joventut. És una continuïtat d’esforços previs realitzats des del CEAi i el Programa BCN Interculturalitat per oferir a joves el suport i la formació necessària per tal que els seus coneixements i les seves habilitats puguin ser visibles, valorades i tingudes en compte en iniciatives interculturals a diversos àmbits.

Un itinerari formatiu gratuït de vuit mesos

Es proposa un itinerari formatiu amb una durada de 61,5 hores, en què es treballarà la perspectiva intercultural i interseccional com a eines de prevenció de violències a l’àmbit comunitari i educatiu. Es desenvoluparà a partir de la segona quinzena de novembre de 2017 i fins al juliol de 2018 i inclourà sessions formatives, tutories i sessions pràctiques.

La formació és de caràcter gratuït. Els i les joves interessades hauran d’enviar un mail o whatsapp a: jovesreferents[arrova]gmail.com o 626 429 804 (Jessica González – Centre d’Estudis Africans i Interculturals).

Afegeix un comentari nou