Crida per participar en l'espectacle comunitari de l'Arnau Itinerant

Ravalnet
Imatge de Creació XIC Font: Art&Coop
Imatge de Creació XIC Font: Art&Coop
Teatre Arnau Font: Wikimedia Commons
Teatre Arnau Font: Wikimedia Commons

Crida per participar en l'espectacle comunitari de l'Arnau Itinerant

Ravalnet

Resum: 

Després que la societat civil es mobilitzés per la recuperació del Teatre Arnau, un grup impulsor, fruit d'un procés participatiu en què han participat entitats, veïnat i l'Ajuntament de Barcelona engeguen el projecte de l'Arnau Itinerant.

L'Arnau és l'últim teatre de barraca del Paral·lel, a Barcelona. Veïnat, artistes i diversos col·lectius han reivindicat durant anys que es recuperi com un espai viu dedicat a la cultura comunitària dels barris que té al seu voltant: Sant Antoni, Poble-sec i el Raval. Aquest somni està més a prop que mai, però mentre es rehabilitat l'edifici, s'ha posat en marxa el que han anomenat l'Arnau Itinerant.

Aquesta iniciativa tindrà tres eixos temàtics i desenvoluparà diverses accions al voltant d'aquests. Són les arts escèniques, la comunitat i la recuperació de la memòria històrica.

L'equip Creació XIC de la cooperativa Art&Coop lidera el vessant comunitari del projecte i ha anunciat que a finals de 2018 estrenarà un espectacle comunitari.

Per fer-ho realitat, fa una crida a veïns, veïnes, entitats i institucions per participar-hi. Ofereix espais gratuïts de formació, creació, trobada i de representació oberts a tothom, sense importar edat, origen cultural, diversitat funcional o experiència prèvia. Hi ha diferents maneres de participar-hi: grup motor, grup de posada en escena, grup tècnic i organització. Cal triar la preferència en el moment d'omplir el formulari d'inscripció. L’espectacle s’estrenarà el 15 i 16 de desembre de 2018, al Mercat de les Flors.

Afegeix un comentari nou