Dóna als teus amics l'empenta per participar en accions solidàries

Aconseguir que una persona propera a tu s'interessi per participar en una causa solidària. Aquest és el repte que et planteja la Fundació Hazloposible avui, dijous 5 de juliol, declarat per aquesta entitat com Empujoncito Day.

Partint de la idea de que hi ha moltes persones desitjant participar a accions solidàries però no saben ben bé com fer-ho, la Fundació Hazloposible s'ha marcat l'objectiu d'ajudar-los a decidir-se. Necessita, però, la teva col·laboració. La iniciativa Dale un empujoncito t'anima a donar una petita empenta a les persones properes a tu perquè donin el pas i comencin a participar al barri, s'impliquin en una causa solidària, promoguin una ciberacció, facin un voluntariat...

Avui, 5 de juliol, és una data clau dins aquesta campanya. Ha estat declarat com Empujoncito Day: la jornada en què et proposen aconseguir que una persona propera a tu s'interessi per participar en una causa solidària.

Aquesta iniciativa compta amb un hashtag de Twitter, #EmpujoncitoDay, i Hazloposible vol que arribi a ser Trending Topic del dia entre les 11:00 i les 12:00 hores. Canalsolidari.org, que forma part d'Hazloposible, aclareix que a Catalunya mantenen el hashtag en castellà per poder aconseguir més impacte juntament amb la campanya estatal, però suggereixen afegir, a més a més, el hashtag #empenteta.

Afegeix un comentari nou