Una 'hackató' al barri del Raval buscarà solucions als reptes educatius

Colectic
Equips de treball en una hackaton
Equips de treball en una hackaton
Logotip d'aquest esdeveniment
Logotip d'aquest esdeveniment
Idees apuntades en un dau
Idees apuntades en un dau

Una 'hackató' al barri del Raval buscarà solucions als reptes educatius

Colectic

Resum: 

Es vol que aquest esdeveniment, que tindrà lloc els dies 23 i 24 de febrer, marqui un punt d'inflexió en l'educació al barri de Barcelona, implicant alumnat, famílies, entitats socials, centres educatius, institucions i tot el veïnat.

La Fundació Tot Raval i altres entitats del barri, juntament amb la Fundació Jaume Bofil, estan preparant l'EDhack Raval, un laboratori d’innovació educativa que té com a objectiu trobar solucions a reptes educatius que es plantegen a nivell local, tot fent servir la metodologia de la 'hackató'.

Una 'hackató' és un mètode d’innovació àgil basat en l’acció a partir d'equips formats per persones de perfils diversos, que disposen d'un temps limitat per extreure les seves conclusions. Està basat en la cultura oberta i treballa de manera intensiva, donant peu a l'aprenenentage i la col·laboració entre persones i generant valor a la comunitat.

L'EDhack Raval, que es farà al Museu Marítim de Barcelona, combina doncs els conceptes d'educació i 'hackató'. Per poder participar-hi cal inscriure's a partir del formulari online.

El 22 de gener a les 18 hores, a l'Auditori Convent del MACBA (plaça dels Àngels, 5), es farà una activitat prèvia dirigida al professorat i a professionals de l'educació, joves i famílies del Raval que servirà per explicar aquesta metodologia. Les inscripccions estan també obertes.

Afegeix un comentari nou