El Centre Promotor d’Aprenentatge Servei organitza una jornada per compartir experiències

  • Experiència d'ApS de l'AEiG Sant Sadurní. Foto: AEiG Sant Sadurní

    Experiència d'ApS de l'AEiG Sant Sadurní. Foto: AEiG Sant Sadurní

Ja sigui com a professionals o com a voluntàries, totes les persones que estan interessades i treballen en projectes d’Aprenentatge Servei estan convidades a participar a la Jornada d’Intercanvi d’Experiències d’ApS.

Des de la seva creació, el Centre Promotor d'Aprenentatge Servei convoca cada dos anys un espai de trobada, reflexió i diàleg entre persones que, bé com a professionals o com a voluntàries, estan interessades i treballen en projectes d'aprenentatge servei. Aquest any, la Jornada d’Intercanvi d’Experiències d’ApS arriba a la quarta edició, amb el mateix objectiu: augmentar el bagatge d’experiències, de relacions i de coneixements dels participants.

Durant la jornada es presentaran experiències educatives d'aprenentatge servei reeixides i es debatrà sobre els processos d’implementació i desenvolupament d’aquestes experiències. Així mateix, es vol reflexionar sobre l’encaix d’aquestes experiències en el context actual i es vol facilitar l’intercanvi entre els participants per avançar en una mena de “Xarxa ApS”.

Els objectius de la jornada són promoure la reflexió i el debat entre els centres educatius i entitats que apliquen aquesta metodologia de treball educatiu, així com donar a conèixer bones pràctiques que s'hi estan desenvolupant. També es pretén aportar elements de reflexió teòrica i metodològica per millorar la implementació de l'aprenentatge servei en el nostre context educatiu i comunitari, alhora que es generen relacions i col·laboracions entre persones i institucions que creuen en l'aprenentatge servei com una forma concreta i eficient de treball per la participació democràtica i l'educació en valors.


La Jornada inclourà un espai, denominat Àgora d’experiències, en què els participants podran presentar les experiències que han dut a terme en l'àmbit de l'Aprenentatge Servei. Es durà a terme un treball en grups per àmbits temàtics de les experiències presentades en format pòster (trobareu el model del pòster a la web de l’esdeveniment).

La jornada tindrà lloc el proper 16 de novembre de 2012, a partir de les 16.30h, a l'Edifici Vagó-Recinte Escola Industrial (c/ Urgell, 187) de Barcelona. Aquí hi trobareu més informació i l'enllaç per a fer la inscripció (gratuïta). Per a més informació podeu escriure a centre@aprenentatgeservei.cat.

Afegeix un comentari nou