El cinema de muntanya arriba al Vallès Occidental

Una imatge de la pel·lícula "Valley uprising".

El cinema de muntanya arriba al Vallès Occidental

Resum: 

Algunes de les pel·lícules premiades al Festival de Cinema de Muntanya de Torelló es podran veure aquest juliol a Sabadell i Terrassa.

Quan acaba el Festival, algunes de les pel·lícules premiades entren a formar part d'un 'tour' de projeccions que visita algunes de les principals ciutats de Catalunya, el Cicle BBVA de Cinema de Muntanya. Les projeccions són gratuïtes i volen apropar el Festival arreu del país. Aquest mes de juliol, el cicle té caràcter vallesà, amb una triple sessió a Sabadell i una a Terrassa.

A Sabadell, les projeccions seran tres dissabtes del mes de juliol, a les 8 del vespre a l’Auditori 3 de l'Espai Cultura Fundació Antiga Sabadell 1859 (Carrer d'en Font, 1). Dissabte 11 es projectarà 'Valley Uprising'; dissabte 18, 'Vigia' i 'Guides et Cie'; i dissabte 25, 'The Cave connection' i 'Mission Antarctic’.

A Terrassa, dimarts 14 de juliol a les 8 del vespre es projectaran 'Mission Antarctic' i 'Guides & Cie', en col·laboració amb el Centre Excursionista de Terrassa. La projecció es farà al Centre Cultural Terrassa (Rambla d'Ègara, 340).

El Festival de Cinema de Muntanya i Aventura de Torelló és un dels més importants del món en el seu gènere. Cada any exhibeix i posa en competició els millors films a nivell mundial sobre activitats relacionades amb la muntanya i la natura.

La propera edició tindrà lloc del 13 al 22 de novembre de 2015. L'organitza la Fundació Privada Festival Cinema de Muntanya de Torelló, nascuda de l'antiga Associació Cultural Festival de Cinema de Muntanya.

Afegeix un comentari nou